Review: Powerbank 2800 mAh

Van Powerbanks.nl kregen wij een Externe Powerbank 2800 Mah om te reviewen. Dit is natuurlijk heel handig want iedereen weet wel dat de accu van je telefoon altijd net wat sneller leeg gaat dan je eigenlijk zou willen. Hiermee is er een grote markt voor de externe batterijen zoals de Powerbank 2800 Mah. Is de Powerbank 2800 mAh ook wat voor jou? Je leest het hieronder.

Powerbank 2800 mAh

Zoals bij vele gebruik ik mijn telefoon erg veel. Alle e-mails komen er op binnen, ik ben actief met zowel Roamler als met Smartspotter en ik gebruik het voor mijn blog. Dit betekend voor mij dat ik mijn telefoon meerdere keren moet opladen, ik vind mezelf hiervoor dan ook een ideale persoon voor de test. Om te beginnen de Powerbank 2800 mAh is lekker klein waardoor makkelijk mee te nemen. Via het stopcontact laadt hij ook lekker snel op wat natuurlijk ook zeer belangrijk is. Hiernaast heeft het een zaklampje, wat vooral handig is als je het gaatje in de telefoon niet kan vinden.

Om te kunnen testen of de Powerbank 2800 mAh goed werkte heb ik mijn iPhone 6S plus geheel leeg laten lopen om hem vervolgens op te laden met de Powerbank 2800 mAh. Hierbij viel het me op dat ik mijn accu geheel kon opladen, de telefoon weer leeg kon maken en vervolgens de telefoon weer tot 15% kon opladen. Hiermee is de externe batterij dus eigenlijk twee maal bruikbaar. Maar er zullen weinig mensen zijn waarbij de telefoon twee keer helemaal leeg gaat. Hierdoor is de batterij dus eigenlijk goed geschikt voor normaal gebruik.

De batterij kan je zelf opladen via micro-usb, via zowel je laptop als via het stopcontact. Hierbij viel het wel op dat het erg lang duurde voordat hij vol was via de USB van de computer. Het is dus eigenlijk wel noodzakelijk dat je hem oplaad via het stopcontact.

Nu dacht ik alleen een telefoon opladen is leuk, dit zijn kleine accu’s en niet echt een indruk hoe goed de Powerbank 2800 mAh nu eigenlijk is. Hierdoor dacht ik; ik doe eens gek, ik laadt hem volledig op en gebruik hem voor de Chromecast. Hierbij maakt de Powerbank 2800 mAh toch wel indruk op me. Ik kon een film kijken van 2 uur, en vervolgens een aflevering van een serie van 45 minuten en nog was hij niet leeg.

Het is dus een heel leuk dingetje voor maar 19,95. Je kan hem hier bestellen!

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.