Adverteren

Welkom op de pagina over adverteren over onze mediums. Wij hebben besloten om 1 pagina te maken voor al onze projecten. Dit omdat het voor ons makkelijker is om bij te houden, maar het kan ook voor u interessant zijn om beide media te gebruiken.

Onze Sites

  • Computergeek.nl is een blog over ICT, gadgets, telefonie, ICT gerelateerde boeken en Software. Hierbij maken wij onze eigen content zoals handleidingen en reviews. Naast eigen content maken we ook gebruik van persberichten en tips van bezoekers. De meerderheid van onze bezoekers is tussen de 16 en de 35 jaar oud.
  • Filmgeek.nl is een blog over bioscoop films, televisie films en leuke feitjes hierover. Hierbij maken we onze eigen recensies, en doen we zelf onderzoek werk naar de feitjes. De doelgroep voor deze website is alle leeftijden.

Statistieken

  • Computergeek.nl heeft op werkdagen minimaal 1 blog-post, en voor het hele weekend ook minimaal 1 blog-post. In December leverde dit dagelijks gemiddeld 200 bezoekers op.
  • Filmgeek,nl wordt ge-update wanneer er relevante informatie is. Aangezien het een nieuw project is hebben we nog geen informatie over de dagelijkse gemiddelde bezoekers.

Adverteren op Computergeek.nl:

Wilt u uw product of dienst promoten op een van onze sites? Dat is natuurlijk mogelijk. Het is ook mogelijk om zelf een blog te schrijven en naar ons op te sturen als advertorials. Hiernaast hebben we op beide sites ruimte voor een 350 x 350 banner. Deze banner-ruimte kan voor een hele week gehuurd worden. Hierbij gebruiken we geen roulatie, deze wordt dus aan alle bezoekers die week getoond.

Heeft u liever dat wij de advertorials schrijven? Dit kan ook, wij hebben een eigen tekstschrijver. Hiervoor rekenen we een iets hoger tarief dan een ingestuurde advertorials.

Bij interesse neem dan contact op met: advertenties@computergeek.nl

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.