Over Ons

ComputerGeek is een snel groeiende blog over games, gadgets, computers en mobiele communicatie. Behalve dat besteden we ook aandacht aan apps, personal entertainment en al het andere waarvan wij het interessant vinden.

Reviews

ComputerGeek probeert met regelmaat reviews te publiceren. Om negatieve reviews te voorkomen doen we een voorselectie. Als wij op voorhand al weinig goeds verwachten dan willen we er ook geen aandacht aan besteden. Tijd is schaars en de tijd die we hebben gebruiken we graag voor leuke producten.

Voor meer informatie over reviews, of het aanmelden van een review product kijk dan op deze pagina.

Geschiedenis

Onze oudste blog dateert van 3 februari 2013. Dit is de eerste aanzet geweest voor computergeek.nl. Voor deze tijd is heeft Pel al een jaar geblogd op persoonlijke titel. Op 27 september 2014 zijn we compleet overgegaan op de domeinen computergeek.nl en computergeek.be

Techniek

Om onze website in de lucht te houden maken we gebruik van een kleine server. Deze heeft 4Gb RAM en 146GB opslag ruimte. Op dit moment heeft de server nog geen enkele moeite met het hosten van de website. Dit komt mede door het gebruik van CDN en CloudfFlare. Qua grote is de website gegroeid tot 2Gb aan uploads in 2014.

Het Team

Pel Laurens – Oprichter en  Hoofdredactie

Roxanne de Kruijk – Redactie / Reviews

Persberichten

Heeft u een persbericht die interessant is voor onze website? Stuurt u deze dan gerust naar redactie@computergeek.nl. Dit bericht mag gezien worden als opt-in voor uw perslijsten.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.