Beathost klanten opgepast

Beathost een relatief nieuwe partij in de hostingmarkt markt maakte vanmorgen bekend dat ze per direct met hun VPS dienstverlening stoppen. Hoewel wij van Computer Geek normaal hier geen aandacht aan besteden willen we in dit geval wel een waarschuwing uitgeven…

Beathost

Beathost geeft aan per direct te stoppen met de VPS diensten, en voor mensen die al een VPS hebben afgenomen de bestaande VPS op te heffen vanaf het eerst volgende betaaltermijn. Dit betekent dat op het moment dat je morgen de factuur ontvangt, je VPS en data per morgen kwijt bent. Heb je dus een VPS bij dan heb je tussen enkele uren en enkele dagen om je data weg te migreren. Beathost geeft ook aan dat er niet eerst een back-up gemaakt wordt, hierbij is het dus Pech = Weg.

Het is eigenlijk ook niet zo vreemd dat ze zo snel mogelijk met de VPS diensten willen stoppen. Bij Beathost kreeg je 400Gb HDD, 6 cores, 12Gb RAM, onbeperkte data en inclusief Plesk 12.x voor slechts 15 euro per maand. Dit is zeer waarschijnlijk nooit rendabel geweest.

Michel Soetens, directeur Beathost reageert: De drie dagen die in onze nieuwsbrief staat is een fictief voorbeeld. Volgens mij moet dit met klanten zelf afgesproken worden, alles is te regelen volgens mij.

ITDev

Om 15:15 kwam het nieuws naar buiten dat alle VPS klanten van Beathost gratis worden omgezet naar de hosting van ITDev. Hierbij blijven zowel de pakketten als de prijzen gelijk. Hiermee hebben de klanten geen last van het besluit van de webhost.

Marcel Balk van ITDev reageert: Alle VPS Diensten worden overgenomen door ITDev dit zal geruisloos gebeuren en de klant zal hiervan geen uitval of verlies van data ervaren. Alle contracten en prijzen blijven hetzelfde en zullen door ons gehanteerd worden.

You May Also Like

1 comment

Mario says:

En ik Directvps.nl ook zeer betrouwbaar

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.