Microsoft Lumia 640 en Lumia 640 XL: op alles voorbereid

Microsoft introduceert vandaag, tijdens het Mobile World Congress 2015 in Barcelona, de Lumia 640 en Lumia 640 XL. Twee nieuwe smartphones die meer flexibiliteit bieden, en de vrijheid om dingen waar en wanneer dan ook gedaan te krijgen. Beide telefoons zijn te upgraden naar Windows 10, dat meer personal computing en productiviteit mogelijk maakt, en zijn later dit jaar beschikbaar.

In een concurrerende markt blijft Microsoft innovatieve smartphone-ervaringen leveren in alle prijsklassen. Beide toestellen bieden een naadloze integratie van noodzakelijke hardware – met een keuze uit verschillende schermgrootten en camera-capaciteiten – en diensten van Microsoft om optimale productiviteit te bieden voor een betaalbare prijs. Met Lumia 640 en Lumia 640 XL zijn mensen op alles voorbereid – op werk, thuis en onderweg:

  • Krijg eenvoudig en snel toegang tot belangrijke documenten, of maak gebruik van populaire websites, apps en games dankzij het geïntegreerde geheugen van 1 GB en de krachtige Qualcomm ® Snapdragon ™-processor met een 1.2 GHz quad-core CPU.
  • Geniet van foto’s en video’s op een scherp high-definition (HD) display – 5 inch op de Lumia 640 of 5.7 inch op de Lumia 640 XL.
  • Houd aan het einde van de dag batterij over, met een duurzame batterij – 2500 mAh voor de Lumia 640 en 3000 mAh voor de Lumia 640 XL.
  • Maak zelfs bij slecht licht gedetailleerde foto’s met de 8MP-camera op de Lumia 640 of de 13MP ZEISS optics op de Lumia 640 XL. Beide camera’s beschikken standaard over een LED-flitser, een camera aan de voorkant voor videobellen via Skype en Lumia-software.
  • Maak gebruik van de laatste versie van Windows 8.1 en de Lumia Denim-update, inclusief one-swipe Action Centre, Word Flow en Live Folders. Later dit jaar hebben gebruikers ook de mogelijkheid om de Lumia 640 en 640 XL te upgraden om gebruik te maken van de volledige mogelijkheden van Windows 10.
  • Krijg voor het eerst het beste van twee werelden met LTE-ondersteuning voor dual-SIM-modellen. Daarnaast beschikken alle dual-SIM-modellen over Smart Dual SIM zodat gebruikers nooit meer een oproep hoeven te missen.

Gebruikers van de Lumia 640 en Lumia 640 XL krijgen toegang tot nieuwe Windows 10-features en –innovatie met het Windows Insider Program. Ook hebben ze later dit jaar de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10. Belangrijke features en verbeteringen aan Windows 10 zijn onder andere universele apps als Office, Mail en Calendar en Photos; Internet Protocol-gebaseerde messaging van Skype en andere partijen direct geïntegreerd in de messaging-ervaring; een compleet nieuwe browse-ervaring met de nieuwe browser van Project Spartan; en een uitgebreide integratie van de persoonlijke assistent Cortana.

Bij de aanschaf van de Lumia 640 en Lumia 640 XL is een eenjarig abonnement op Office 365 Personal inbegrepen dat de laatste Office-applicaties (Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote) bevat, voor zowel de Lumia, als één pc of Mac en één tablet, plus 1 TB opslag op OneDrive en zestig gratis Skype Unlimited Worldwide-belminuten per maand.

“Onze nieuwste Lumia-toestellen passen bij ons aanbod van betaalbare smartphones”, zegt Jo Harlow, corporate vicepresident for Phones bij Microsoft. “Met de Lumia 640 en Lumia 640 XL, maken we innovatie voor steeds meer mensen toegankelijk. We hebben concurrerende hardware met innovatieve Windows-software en Microsoft-diensten gecombineerd om je te helpen om meer gedaan te krijgen. Waar en wanneer je maar wilt.”

De Lumia 640 XL is in maart wereldwijd beschikbaar en zal te krijgen zijn in mat cyaan, oranje en zwart en in zowel mat als glanzend wit. De Lumia 640 zal in april wereldwijd beschikbaar zijn in glanzend cyaan, oranje, wit en mat zwart. De Lumia 640 en Lumia 640 XL zijn allebei verkrijgbaar als single-SIM-, dual-SIM LTE- en dual-SIM 3G-versies. De luminal 640 XL zal ook verkrijgbaar zijn als single-SIM 3G-variant. Prijzen zijn afhankelijk van markt en aanbieder, maar de aanschafprijs voor Lumia 640 wordt geschat op 139 euro voor het 3G-model en 159 euro voor het LTE-model, beide prijzen exclusief heffingen en toeslagen. De Lumia 640 XL zal ongeveer 189 euro kosten voor het 3G-model en 219 euro voor LTE, exclusief heffingen en toeslagen.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.