Gerucht: Goedkope Lumia 435

Alsof we al niet genoeg eenvoudige Windows Phones hebben komt er binnenkort ook de Lumia 435 uit. Dat blijkt tenminste uit een lek van het Braziliaanse Anatel dat verantwoordelijk is voor de certificering van telefoons in het land.

Uit alles blijkt dat de Lumia 435 een eenvoudige Windows Phone gaat worden. Én bovendien eentje die we snel mogen begroeten. Er zit namelijk een geheimhoudingsverklaring bij tot 30 januari. Niet dat dat geholpen heeft want we weten alsnog van z’n bestaan af. Qua specificaties hoeven we niet heel erg veel van de 435 te verwachten.

201511-msft-lumia-430-54b3c61fc746e

Zo is de bestemde processor primair bedoeld voor zeer eenvoudige toestellen; een Snapdragon 200. Veel lager kun je het niet krijgen. Het scherm heeft een relatief ouderwetse WVGA-schermresolutie van 800 bij 480 pixels en de cameraresolutie komt niet boven de 5 megapixel uit. Qua beschrijving komt het toestel exact overeen met een eerder uitgelekte Lumia-telefoon, toen nog onder de naam Lumia 330 of Lumia 425. Mogelijk gaat het om hetzelfde toestel.

Onder de 75 euro?

Anatel waardeert de Microsoft Lumia 435 op 57 dollar, omgerekend iets meer dan 48 euro. Mogelijk gaat het hier om de prijs van losse onderdelen en niet om de daadwerkelijke verkoopprijs.

Bewijs:

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.