De Lumia 550 van Microsoft is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland

De Lumia 550 van Microsoft is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland voor slechts 129 euro. Daarmee is dit device de meest betaalbare 4G LTE-smartphone met Windows 10 en de bekende Microsoft-apps en -diensten, zoals Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), OneDrive, Outlook Mail en Outlook Calendar. En dat op een hoogwaardig HD-scherm van 4,7 inch. Klinkt dit niet als het ideale kerstcadeau?

Lumia 550

Profiteer van het vertrouwde Windows 10, met Microsoft Office-apps die zich aanpassen aan je schermgrootte, en met OneDrive-cloudopslag zodat je documenten onderweg kunt bekijken, creëren en bewerken.

  • Zie en doe meer met het hoogwaardige HD-scherm van 4,7 inch, zelfs bij fel zonlicht – of je nu documenten leest, door foto’s bladert of een video kijkt.
  • Doe meer met een supersnelle 4G LTE-internetverbinding, gecombineerd met een krachtige Qualcomm® Snapdragon quad-core-processor en 1 GB RAM die de snelheid hoog houden.
  • Je komt de dag makkelijk door met tot veertien uur spreektijd en 28 dagen stand-by-tijd dankzij een duurzame 2100 mAh-accu.

De Lumia 550 is nu verkrijgbaar in Nederland voor een adviesprijs van 129 euro incl. btw. in de kleuren glanzend wit en matzwart.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.