Home » Games » Playstation 4 » Update beschikbaar voor Playstation 4

Update beschikbaar voor Playstation 4

Vandaag wordt de systeemsoftware van de PlayStation 4 geüpdatet.  Door Sony was al bekend gemaakt dat versie 2.00 behoorlijk wat veranderingen met zich mee zou brengen. Zo wordt het eindelijk mogelijk om de achtergrond in het opstartmenu aan te passen.

playstation 4

Verder kan beeldmateriaal voortaan rechtstreeks naar YouTube geupload worden en wordt er een muziekspeler toegevoegd die bestanden op een USB kan afspelen. Ook zal het hoofdmenu van de PlayStation 4 een beetje aangepast worden. In plaats van de laatst gebruikte programma’s zullen voortaan juist de meest gebruikte programma’s in het menu verschijnen, terwijl je de rest handmatig op zult moeten zoeken in de bibliotheek.

Share Play

Het belangrijkste is echter de introductie van Share Play. Deze functie maakt het mogelijk om via internet samen met een andere PlayStation 4 gebruiker een game te spelen zonder dat de ander de game in zijn bezit hoeft te hebben. Share Play simuleert als het ware een lokaal multiplayerspel met spelers op verschillende consoles. Sony noemde het in de officiële aankondiging op de afgelopen Gamescom ‘een virtuele bank’.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  • Google Analytics Stats

  • Copyright

    All copyrights belong to their respective owners.
    The below mentioned materials have a different copyright status:
    All walkthroughs, manuals, how-to and reviews including images used in those articles are licensed as: CC BY-SA 4.0
%d bloggers like this: