Retailversie van Dying Light vertraagd

De retailversie van Dying Light zal buiten de VS niet op 27 januari verschijnen. De digitale versie van game verschijnt wel op die dag, maar productieproblemen zorgen voor vertraging van de fysieke versie van de game. Wanneer Dying Light wel in de winkelschappen ligt is niet bekend, maar het gaat volgens Techland om een ‘korte vertraging’.

dying lights

Productieproblemen

Via de Facebook-pagina van Dying Light laat ontwikkelaar Techland weten dat de langere productietijden van de fysieke exemplaren de oorzaak zijn van de vertragingen. Dit heeft geen effect op de retailversie voor de VS, maar Europa, Oceanië, Afrika en het Midden Oosten zijn wel pas later aan de beurt.

Digitale versie

Mocht je de game op je verlanglijstje hebben staan, dan kun je voor de digitale versie gaan. Echter, deze kost voor zowel de PS4 als de Xbox One €69,99 terwijl je deze bij verschillende webshops voor minder dan €50 kunt bestellen. Voor de pc-versie geldt bijna hetzelfde, deze kost €49,99 op Steam, terwijl de winkelprijzen rond de €30 liggen.  Dying Light verschijnt op 27 januari digitaal voor de pc, PS4 en Xbox One. De fysieke versie van de game is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: