Review: Otterbox Symmetry Case

De Otterbox Symmetry Case is één van de nieuwste smartphone cases in het assortiment van Otterbox. Met deze serie smartphone cases belooft Otterbox je dat stijl en bescherming bij elkaar komen. Je wilt tenslotte niet alleen dat je smartphone beschermd wordt, maar ook dat hij past bij jouw stijl. Wij mochten de Symmetry case zelf testen. De case die ik getest heb, was wit met grijs, maar de Otterbox Symmetry is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs.

Otterbox wit

De Otterbox Symmetry case bestaat uit twee lagen van verschillend materiaal die je smartphone beschermen als hij valt en de schok absorberen. De opstaande rand aan de voorkant zorgt ervoor dat je touchscreen niet direct in contact komt met je bureau of de tafel als je hem neerlegt. Dit vind ik erg fijn bij een smartphone case, omdat ik mijn iPhone zelf graag met het scherm naar beneden neer leg wanneer ik aan het werk ben. Dan raak ik niet afgeleid als er berichtjes binnen komen. Met deze case is dat geen probleem.

Omdat de case zeer slank is, past hij makkelijk in je broekzak. Het materiaal is licht van gewicht en voelt fijn aan als je je smartphone in je handen hebt. Zelf vind ik het fijn als ik enerzijds nauwelijks door heb dat er een case om mijn iPhone zit, maar dat het anderzijds niet te glad is. Een iPhone zonder case glijdt tenslotte zo uit je handen.

Door de uitsparingen in de zijkanten van de case kun je gemakkelijk alle knoppen bedienen en kun je je smartphone opladen terwijl hij in de case zit. De Otterbox Symmetry case zit stevig om je smartphone heen, maar het is gemakkelijk om hem er omheen te doen of er weer af te halen. Dat zorgt ervoor dat je snel kunt wisselen van het ene naar het andere smartphone hoesje.

De Symmetry serie is zowel verkrijgbaar voor de iPhone als voor Samsung Galaxy.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.