CaveBnB een oeroude hotelervaring

Vandaag heeft Ubisoft CaveBnB aangekondigd. Nu hoor ik je al denken, bedoel je niet Airbnb? Nee, CaveBnB is een online wedstrijd die deel uit maakt van de Savage at Heart campagne. Deze campagne is ontwikkeld voor de nieuwste telg in de Far Cry familie; Far Cry Primal,

cavebnb

De inmiddels mega franchise die je naar de tropen bracht, waarin je de Himalaya’s beklom en vele andere avonturen beleefde komt met iets nieuws. In het nieuwe open wereld spel ga je terug naar de tijd waarin de mens nog niet bovenaan de voedselketen stond. In Far Cry Primal kom je gigantische beesten, adembenemende omgevingen en onvoorspelbare wilde ontmoetingen tegen. De mens moet zich namelijk nog omhoog knokken in de voedselketen.

 

 

CaveBnB geeft spelers de mogelijkheid om de wilde natuur van Far Cry Primal te ervaren, terwijl ze terug naar het stenen tijdperk reizen om de extreme omstandigheden waarin onze voorouders leefden, te ervaren. De deelnemer zal, samen met een persoon naar keuze, tot het einde moeten gaan in een survivaltraining die geleid wordt door een expert. Overdag zal de deelnemer nieuwe vaardigheden vergaren, terwijl men ’s nachts zal leren hoe deze gebruikt kunnen worden om te overleven.

FCP_Screenshot_Mammoth_Hunt_233266

Deelnemers zullen hun oerinstinct moeten tonen en dienen in één tweet te bewijzen dat zij hierover beschikken, om zo een tweedaagse survivalervaring op een geheime locatie in Frankrijk te winnen. De Twittercompetitie start op 18 januari om 09:00 uur en eindigt op 22 januari om 00:59 uur. Om mee te doen aan de CaveBnB-wedstrijd, moeten gebruikers de hashtag #cavebnb gebruiken en @farcrygame benoemen.

 Far Cry Primal zal op 23 februari verkrijgbaar zijn op PlayStation 4 en Xbox One. Op 1 maart zal de game ook voor Windows PC beschikbaar zijn. Voor meer informatie over de competitie bezoek je http://www.farcrygame.com/cavebnb.  

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: