NETGEAR R7000 werkt vanaf nu met Arlo camera

De functionaliteiten van de NETGEAR Nighthawk AC1900 Smart Wifi router zijn nog verder uitgebreid. Dankzij een firmware upgrade kunnen bezitters van de R7000 hun NETGEAR Arlo draadloze beveiligingscamera direct met de router verbinden.

Netgear R7000

Voorheen was een los Arlo basisstation nodig om router en camera’s met elkaar te laten samenwerken. De R7000 neemt de functionaliteiten van dit basisstation dankzij de firmware upgrade over, wat een prijsvoordeel van 100 euro betekent. Gezien het grote aantal R7000-gebruikers wordt de Arlo hierdoor voor een nog grotere groep mensen een interessante optie.

Firmware upgrade van de R7000

Op de website van NETGEAR wordt uitgelegd hoe je de firmware van de R7000 bijwerkt en de router geschikt maakt voor gebruik met de Arlo. Daar wordt eveneens uitgelegd hoe je een Arlo-account aanmaakt.

De R7000 router is bij uitstek geschikt voor gebruikers die snel en met meerdere apparaten tegelijk online willen gamen en streamen. De Arlo is een draadloze online beveiligingscamera waarmee gebruikers eenvoudig en op ieder moment van de dag snel kunnen zien wat er in en om hun huis gebeurt.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.