Review: Xtorm Power Pack voor iPhone 5 en 5S

Tegenwoordig gebruiken we de telefoon steeds meer, en de accu gaat steeds minder lang mee. Hiervoor zijn inmiddels verschillende hoesjes en hulpmiddelen op de markt. Ze beloven dat je telefoon langer mee gaat. Wij hebben van Xtorm een Xtorm Power Pack voor de iPhone 5(s) ontvangen voor een review. De Xtorm Power Pack belooft een kleine 10 uur extra accu. Wil je weten of dit nou echt waar is? Lees dan verder!

am408-power-pack-for-iphone-5-001-lr

De Xtorm Power Pack is een extra accu, oplader en beschermhoesje in een. Toen ik hem uit de doos haalde voelde het gelijk al zeer stevig, en hoewel ik het niet getest heb, weet ik zeker dat dit hoesje genoeg bescherming voor normaal gebruik. Daarnaast wordt voor de bescherming van het glas een plastic sticker voor je scherm meegeleverd. De accu komt met een 2300mAh batterij waarmee de accuduur van de iPhone eigenlijk in 1 keer wordt verdubbeld. Maar dit zorgt er ook voor dat de iPhone binnen 1,5 uur weer volledig is opgeladen.

Het installeren van het hoesje was zeer makkelijk. De bovenkant van het hoesje is los, dus je kan in een keer makkelijk je telefoon erin laten glijden. Hierna schuif je de bovenkant eroverheen en je hoesje is klaar voor gebruik. Vervolgens vind je achter op het hoesje een knop waarmee je je iPhone kan opladen, of het opladen stoppen. Ik was zelf altijd bang je met zo’n hoesje je telefoon te lang aan de oplader had waardoor je accu eigenlijk nog slechter wordt, maar dat is met dit hoesje dus niet het geval. Een extra voordeel was dat het hoesje voorgeladen geleverd wordt. Zou je hem in de winkel kopen, dan kan je hem gelijk in gebruik nemen.

Na het plaatsen van het hoesje zijn alle knoppen nog goed bruikbaar. Alle functies werken nog, alleen de aansluiting voor de oplader is dus in gebruik door de Xtorm Power Pack. De Xtorm Power Pack wordt zelf opgeladen door een mini-usb aansluiting, en niet door een standaard iPhone aansluiting. De benodigde usb kabel is meegeleverd en heeft als extra voordeel dat USB veel steviger is dan de standaard iPhone kabel, en hierdoor waarschijnlijk ook veel langer mee gaat. Een nadeel was wel dat je de telefoon dus niet meer in een iPhone dock kan plaatsen.

Getest:

Maar om het echt goed te testen heb ik de Xtorm Power Pack een week lang om mijn telefoon gehad. Hierbij ben ik mijn telefoon normaal blijven gebruiken. Hoewel ik normaal gesproken meerdere malen per dag mijn iPhone 5S moet opladen en dus aan een stopcontact lag was dit niet meer nodig. Ik heb dagelijks meerdere uren aan de telefoon gezet (3 tot 4 uur per dag) de hele dag op Twitter, Internet en WhatsApp rond gehangen. En om het maar iets moelijker te maken: De reis naar kantoor van 1 uur heen en terug heb ik gedaan met navigatie aan.

Conclusie:

De Xtorm Power Pack doet was hij beloofd. Ik moest mijn iPhone 5S elke nacht wel opladen, maar ik kon de hele dag mijn telefoon intensief gebruiken zonder dat ik hem ergens aan het stroom moet leggen. Voor mij betekend dat dus dat ik mijn telefoon elke dag 16 uur per dag zonder problemen kon gebruiken. Ik heb dezelfde test 1 dag gedaan zonder de Xtorm Power Pack en toen moest ik mijn iPhone 4 keer opladen die dag (en mijn oplader overleed). De Xtorm power pack voor de iPhone 5 / 5s is dus echt een aanrader als je niet meer meerdere malen per dag je telefoon wilt opladen.

 Verkrijgbaarheid:

Heb je interesse in de Xtorm Power Pack? Je kan hem online kopen in de Xtorm webshop voor 69 euro. Hierna komen er voor Nederland 6.95 aan verzendkosten bij. Dus voor 75.95 heb je hem in huis! Hij is ook via Bol.com te verkrijgen voor 54.99 inclusief verzendkosten, maar dit lijkt een tijdelijke aanbieding te zijn.

You May Also Like

2 comments

bedankt voor de informatie ik word echt elke keer gek als me telefoon uit valt vanwege de batterij

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.