Tip: De Vakantiebieb app is weer live

Ben jij een lezer en wil je op vakantie geen grote stapel boeken mee slepen? Heb je geen e-reader om dit probleem op te lossen? De bibliotheek komt ook deze zomer met een goede oplossing voor dit probleem. Sinds een aantal jaar kun je in de vakantie gebruik maken van de app Vakantiebieb. Met deze app kun je tijdens de zomervakantie (in dit geval van 1 juni tot en met 31 augustus 2015) gratis boeken lezen die via de app beschikbaar zijn. De app is beschikbaar voor Apple en Android en je kunt hem zowel op je smartphone als tablet installeren.
Vakantiebieb 2015

De Vakantiebieb beschikt over boeken voor jeugd (ingedeeld in drie leeftijdscategorieën) en volwassenen. Je kunt de boeken eenvoudig uitzoeken en downloaden. Vanaf het moment dat je boeken gedownload hebt, staan ze in jouw virtuele boekenkast en kun je ook offline verder lezen. Inmiddels staan de eerste boeken online. Voor volwassenen staan er spannende boeken klaar, vanwege de maand van het spannende boek in juni. Vanaf 1 juli zal dit aanbod worden uitgebreid met romans, tijdschriften en taalgidsen.

Ben je benieuwd welke boeken je kunt lezen met de Vakantiebieb? Er staat een overzicht van alle titels op de website van de bibliotheek.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.