Een opvouwbare telefoon? Dit moet je weten!

Langzaam begint deze nieuwe trend op te komen: opvouwbare telefoons. Ze zijn op het moment van schrijven nog niet daadwerkelijk te koop, maar dat ze eraan komen is zeker! Vooral het merk Samsung is zeer actief bezig met het ontwikkelen van opvouwbare telefoons. Het duurt waarschijnlijk niet lang meer voordat dit de standaard zal zijn voor nieuwe telefoons. Wij vertellen je alles dat we al inmiddels al over deze opkomende trend weten. Ook zullen we je alvast een indicatie geven van wat voor prijzen je kunt verwachten. Ben jij geïnteresseerd in de opvouwbare telefoon? Dan kunnen we het je aanraden om nog even verder te lezen.

Hoe ver zijn ze met het ontwikkelen van deze telefoons?

Het duurt niet lang meer en de eerste opvouwbare telefoons zullen in de schappen liggen. Samsung verwacht de telefoons al in 2019 uit te brengen. Ook softwareontwikkelaars zijn al hard bezig met het ontwikkelen van bijbehorende software, want ook de software moet uiteraard aangepast worden op deze nieuwe telefoons. Android heeft al aangekondigd dat hun besturingssysteem de opvouwbare telefoons binnenkort ondersteund. Zo hoeven de ontwikkelaars van de telefoon hier zelf geen aanpassingen meer voor te maken.

 

Hoe prijzig worden de opvouwbare telefoons?

Het is nog niet bekend hoe prijzig de opvouwbare telefoon zal worden, het is echter wel bekend dat deze ver van goedkoop zal zijn. Volgens de eerste berichten zal de prijs van het toestel tot wel €1500 kunnen oplopen. Dat telefoons steeds duurder worden is al langer de trend. Of wij verwachten dat consumenten de telefoons hierdoor minder snel zullen kopen? Wij denken van niet, maar wel zullen veel consumenten gaan compenseren. Zo zullen steeds meer consumenten bijvoorbeeld kiezen voor een goedkoop sim only abonnement. Op deze manier kunnen ze het nieuwste toestel aanschaffen, zonder dat ze maandelijks hoge abonnementskosten hoeven te betalen. Want zeg nou eerlijk? Wie wil nou niet gebruik kunnen maken van de nieuwste telefoon? Wij in ieder geval wel!

 

Wordt dit echt de nieuwe standaard?

Het lijkt erop dat opvouwbare telefoons de huidige generatie telefoons zal vervangen. Toch zullen we dit natuurlijk wel eventjes moeten aankijken. Er zijn namelijk al eerder veelbelovende trends geweest die uiteindelijk snel weer zijn verdwenen. De vouwbare telefoon zal in ieder geval veel voordelen hebben, zolang het systeem goed werkt. Zo wordt het bijvoorbeeld eenvoudiger om films te kijken wanneer je het scherm groter kunt maken. Wij zijn erg benieuwd naar hoe deze trend zich zal gaan ontwikkelen!

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.