Review: Philips BT2200 Shoqbox Mini

Philips BT2200 Shoqbox miniProductspecificaties Philips BT2200 Shoqbox Mini

Kleur: Zwart
Afmetingen: (b x h x d) 107 x 69 x 58
Gewicht: 350 gram
Artikelnummer: BT2200B
EAN: 4895185604510

Ik kreeg van Philips de vraag of ik de BT2200 Shoqbox Mini bluetooth speaker wilde testen in ruil voor een review op deze website. Dat doe ik als muziekliefhebbers graag. De verpakking van de speaker belooft al veel goeds. Zo heeft hij een stevig design en is de speaker waterproof. Dat is natuurlijk leuk, maar ik was vooral nieuwsgierig naar de geluidskwaliteit van de speaker. Dat is uiteraard de belangrijkste functie van een speaker.

Het geluid is echt meer dan prima. Er komt veel geluid uit voor een kleine speaker, maar het is ook mooi en doordat het van twee kanten af komt heb je echt goed stereo geluid. Dat was dus al een pluspunt. De specificaties zeggen dat de batterij van de speaker vijf uur mee kan gaan, maar inmiddels heb ik al bijna tien uur naar de radio geluisterd deze week en ik heb hem niet opnieuw hoeven opladen. Die vijf uur haal je dus makkelijk. Daarnaast zou het bereik ongeveer 10 meter zijn. Ook dit klopt. Ik kan de speaker in de woonkamer neerzetten en door het hele appartement heen bewegen zonder dat de verbinding met mijn iPhone verbroken wordt. Dan moet ik wel zeggen dat ik de telefoon in mijn hand had, want wanneer ik hem in mijn broekzak wilde steken, dan haperde de verbinding even.

Wil je een device op de Philips BT2200 Shoqbox Mini aansluiten zonder bluetooth? Het is mogelijk om je device aan te sluiten via een aux-kabel. Als laatste heb je de mogelijkheid om handsfree te bellen met deze speaker. Dankzij de ingebouwde microfoon.

Uiteraard was ik benieuwd naar de waterdichtheid van de Philips BT2200 Shoqbox Mini en of deze wel zo goed is als de specificaties zeggen. In principe zou hij moeten blijven drijven in het water en dan zou de muziek door moeten gaan. Dit heb ik wel zelf even getest en het resultaat hiervan is te bekijken in onderstaande filmpje. Ik zit nog altijd naar de muziek te luisteren, dus ik zal alvast verklappen dat ook deze test geslaagd is!

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.