Ohmibod komt met seksgadgets voor de smartphone

Ohmibod een fabrikant van seksgadgets, heeft een lijn seksgadgets gemaakt die via een koppeling met smartwatches en smartphones aangestuurd kunnen worden.

blueMotion_lifestyle_lo

De lijn bestaat uit een vibrator, een cockring en een massageapparaat voor in damesondergoed. Alledrie de apparaten kunnen middels bluetooth worden verbonden aan zowel Android Wear-horloges als de aanstaande Apple Watch. Maar het werkt ook op de gewone iPhone en Android.

Gebruikers kunnen dan zowel hun eigen hartslag als de hartslag van hun partner doorgeven aan de seksspeeltjes. Die trillen dan op het ritme van de hartslag. Volgens Ohmibod werkt dit stimulerend naarmate de hartslag steeds sneller stijgt. Ook is het mogelijk het stimuleringsritme van de speeltjes handmatig via het touchscreen van smartwatches te regelen.

blueMotion_beauty_lo

Daarnaast kunnen de speeltjes trillen op het ritme van muziek. Niet alleen het ritme, maar ook de kracht en intensiteit van trillen worden doorgegeven. Via smartwatches kunnen de speeltjes ook aan wifi worden gekoppeld, zodat gebruikers elkaars apparaat van over de hele wereld kunnen aansturen.

Beschikbaarheid

De Bluemotion vibrator en cockring komen samen met bijbehorende apps in maart op de markt. Het massageapparaat is al beschikbaar voor 129 dollar.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.