De Nikon D5 het nieuwe topmodel D-SLR

Nikon onthult vandaag de gloednieuwe Nikon D5, een FX-formaat D-SLR die een verbluffende kracht en precisie biedt voor zowel professionals als amateurfotografen die alleen het allerbeste willen. Hoe ver uw visie ook reikt, deze camera gaat altijd nog een stapje verder.


Nikon_D5_4

De D5 is volledig toegerust om ambitie uit te drukken in schitterende beelden en kan met gemak het hoofd bieden aan de zwaarste fotografische uitdagingen. Het 153-punts AF-systeem van de volgende generatie biedt een uitzonderlijk grote dekking, of er nu tijdens een sportwedstrijd of een galapremière wordt gefotografeerd. Dankzij de hoogste uitbreidbare gevoeligheid in de geschiedenis van Nikon is het werkelijk mogelijk om meer vast te leggen dan met het blote oog te zien is. En voor filmmakers die tot het uiterste willen gaan, biedt D-film nu de mogelijkheid 4K UHD-films (Ultra-High-Definition) op te nemen.

De D5 verlegt de grenzen van beeldregistratie en duurzaamheid als nooit tevoren. Wanneer fotografie u in extreme omstandigheden brengt, wanneer u slechts één kans hebt om de opname te maken, doet deze camera precies wat hij moet doen. De pure kracht van de D5 is uitzonderlijk en professionele fotografen in verschillende disciplines zullen baat hebben bij de verbeteringen in ergonomie en workflow van deze camera. Deze verbeteringen, zoals onder andere het toepassen van een touchscreen, zijn allen geïmplementeerd op basis van feedback van fotografen en zullen de stressfactoren van professionele fotografie aanzienlijk verminderen. – Matthieu van Vliet, Country Manager bij Nikon Nederland

Prijs van de Nikon D5

De verkoopstart van de Nikon D5 is gepland in maart 2016. De verkoopadviesprijs bedraagt €7109,-.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: