HP komt met de zakelijke EliteBook Folio G1

HP Inc komt met de EliteBook Folio G1, en als je naar deze laptop kijkt moet je gelijk denken aan een Apple MacBook. De EliteBook Folio G1 is ontworpen met het oog op design en draagbaarheid. Hiermee krijg je dan ook een hele dunne, lichte laptop die je gemakkelijk mee kan nemen.

EliteBook Folio G1

Als de EliteBook Folio G1 dicht geklapt is dan heeft het aluminium body een dikte van een halve centimeter. Maar hij is niet alleen klein, de EliteBook Folio G1 weegt ook net iets minder dan een kilogram. De laptop is uitgerust met de zesde generatie M processor. Hierbij kan er gekozen worden tussen de M3, M5 of de M7. Hiermee is de Elitebook Folio G1 geen krachtpatser, maar de chip is wel goed genoeg om hem lekker te laten lopen. De laptop is verder uitgerust met Windows 10 Pro. Verder is de laptop uitgerust met een SSD HDD, waar de gebruiker kan kiezen tussen 128Gb en 512Gb. De RAM is standaard 8Gb en uitbreidbaar met 1 bankje.

EliteBook Folio G1

 

HP Inc heeft voor de EliteBook Folio G1 heeft niet alleen bij het design afgekeken bij Apple, maar ook bij de poorten. De laptop is maar uitgerust met 2 USB poorten, en een ingang voor een koptelefoon. Hierdoor is er dus niet veel ruimte voor randapparatuur, en moet je al snel gaan uitwijken naar een USB hubje. De HP EliteBook Folio G1 gaat zich voornamelijk op de professionele gebruiker en de zakelijke markt richten. De laptop komt dan ook met een startprijs van 999 dollar in Amerika. Dit zou omgerekend 919 euro zijn. De EliteBook Folio G1 zou in maart beschikbaar moeten zijn.

elitebook-folio-2

Heb je toch behoefte aan iets meer kracht of meer poorten? HP Inc heeft ook nog twee andere modellen bekend gemaakt. De EliteBook 1040 G3 is iets zwaarder maar heeft meer poorten en komt met een Intel I5 of I6. Of de Elitebook 800 G3 met ook een I5 of I7 maar ook weer net iets dikker waardoor het een VGA en Seriele poort heeft.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.