Toshiba Satellite Radius 15: een convertible voor elke denkbare toepassing

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Satellite Radius 15: een convertible laptop met een beelddiagonaal van 39,6 cm (15,6”). Deze laptop, die erop gericht is de belangrijkste kenmerken van Windows 10 te benutten, stelt met zijn 360 graden draaiende scharnier gebruikers in staat te kiezen uit vijf verschillende gebruiksstanden. Daardoor is het, het perfecte apparaat voor elke toepassing. Dankzij het ‘flip-and-fold’ ontwerp kun je er in alle situaties optimaal mee werken en is het ideaal voor zowel productiviteit als ontspanning, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.

unnamed

 

De Satellite Radius 15 biedt met vijf verschillende gebruiksstanden alle flexibiliteit en veelzijdigheid die gebruikers nodig hebben of ze nu door media browsen in de tabletstand of hun nieuwste rapport presenteren in de presentatiestand. Dan wel vrienden vermaken in de publieksstand, of in de gewone laptopstand, of content aan een groep tonen met behulp van de 180 graden tafelstand. De laptop heeft een elegante vormgeving met een zilverkleurige afwerking in geborsteld aluminium en een slanke behuizing van slechts 20,1 mm dik. Door de batterijduur van meer dan 7[1] uur is er voldoende stroom om de werkdag mee door te komen. Het backlight toetsenbord is zeer geschikt voor toepassingen met gedimd licht, zoals tijdens een nachtvlucht, wat bijdraagt aan de vele gebruiksmogelijkheden van de convertible.

Klaar voor Windows 10

De Satellite Radius 15 wordt aangedreven door de  vijfde generatie Intel® Core™ i5-processors in combinatie met Intel® HD 5500 Graphics. Gebruikers mogen hierdoor razendsnelle prestaties verwachten bij bijvoorbeeld het multitasken of het genieten van entertainment. Verder wordt de laptop geleverd met Windows 10voorgeïnstalleerd. Alle modellen zijn in staat te profiteren van de belangrijkste functies van Windows 10 en omvatten hardware en onderdelen die zorgen voor vlekkeloze prestaties. Bijvoorbeeld een dubbelemicrofoonset om het beste uit Cortana[3] te halen met een heldere stemkwaliteit en een speciale knop voor snelle toegang.

Levendige beeldkwaliteit

Het Full HD IPS-aanraakscherm biedt brede kijkhoeken voor multitasken, het creëren van content of het spelen van de nieuwste games, met levendige beelden die de kleinste details weergeven. Om de amusementsbelevenis te vervolmaken, produceert de Satellite Radius 15 een indrukwekkend geluid via een combinatie van ingebouwde Harman Kardon®-stereoluidsprekers en DTS Sound™, wat een natuurlijke en kraakheldere weergave oplevert die ideaal is bij het luisteren naar muziek of het kijken naar de nieuwste films.

Plenty connectiviteitsopties

Daarnaast kunnen gebruikers op grotere schaal thuis van entertainment genieten dankzij een HDMI®-poort die Ultra HD 4K ondersteunt, wat de immersie en helderheid op compatibele beeldschermen aanzienlijk verbetert. De connectiviteitsopties van de Satellite Radius 15 omvatten een multi-kaartlezer die SD UHS-I ondersteunt, voor razendsnelle downloads van grote media, en twee USB 3.0-poorten, waaronder een met Sleep-and-Charge. Voor het gemakkelijk doorsturen van content naar grote beeldschermen, zonder gedoe met extra snoeren, beschikt de convertible over wireless-displaytechnologie. Met de ondersteuning van maximaal 256 GB SSD, 1 TB SSHD en 2 TB HDD hebben gebruikers de keuze uit drives die optimaal tegemoetkomt aan hun behoeften.

Beschikbaarheid en prijs

De Satellite Radius 15 is vanaf half november verkrijgbaar. De modellen zijn beschikbaar vanaf € 999,- inclusief BTW.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: