Het is Black Friday bij Heineken

Het is weer het eind van het jaar, en de feestdagen staan voor de deur. Het ideale moment om je voorraad leuke gadgets weer aan te vullen. Maar met de feestdagen kan het ook het leuke moment zijn om een gadgets weg te geven met kerst of Sinterklaas.

Heineken Store

Het grootste biermerk van Nederland heeft de tofste merchandise in hun eigen Heineken Store. In de webshop hebben ze momenteel een apart hoekje gemaakt voor de Black Friday deals. Hier vind je de leukste artikelen met een berg korting. Hiermee worden de spullen nog leuker voor thuis of om weg te geven.

Gadgets

Wij van Computergeek zijn gek op gadgets, en we weten dat de meeste van onze lezers ook gek zijn op gadgets. Dus toen we van de Heineken Black Friday hoorde zijn we gelijk in de store gaan kijken, en man wat hebben ze toch leuke dingen. Hieronder vind je een paar voorbeelden.

Bottle Shaped Powerbank

Wat dacht je van de Heineken Bottle Shaped powerbank. Iedereen heeft tegenwoordig wel een powerbank, en je hebt ze in alle soorten en maten. Maar Heineken heeft er nu eentje gemaakt in de vorm van een bierflesje. Zo kan je dus je telefoon opladen met een biertje.

 

Heineken Led Sign


Een superleuk product is het Heineken Led Sign. Hierbij krijg je het wel bekende Heineken-logo zoals in heel veel kroegen hangt voor thuis. Maar dan niet met de ouderwetse (En energie slurpende) neonverlichting maar gewoon met led. Leuk voor thuis in de vensterbank of boven de openhaard.

Neem een kijkje in de webshop

Kijk dus snel voor de Heineken Black Friday deals in hun webshop. De kans is groot dat je nog iets vindt voor sinterklaas of kerst. Heb je iets gevonden wat jij denk dat is nou echt supertof? Laat het weten in de reacties.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.