Doe een hoesje om je iPhone X

De iPhone X staat inmiddels al bekend als de duurste iPhone ooit, met een kleine 1159 euro heb je een klein fortuin in je broekzak. Nu is het een hele mooie telefoon. Het is alleen jammer dat het tegelijkertijd bekend staat als meest breekbare iPhone ooit. Het is dus van groot belang dat je er een goede hoes om doet.

Reparatie

Waar voorheen de kosten voor het repareren van de iPhone nog wel te overzien waren, zijn deze ook gigantisch gestegen met de iPhone X. Het vervangen van de voorkant betaal je al snel 300 euro, is de achterkant kapot dan komt er nog eens 600 euro bij. Dit betekend dat een kapotte voor en achterkant gelijk staan aan een gloednieuwe iPhone 8, en voor dat tarief kan je veel iPhone X hoesjes kopen.

Hoesjes

Gelukkig zijn er verschillende soorten hoesjes te krijgen voor de iPhone X. Maar vanwege de breekbaarheid van de telefoon adviseren wij het gebruik van de volgende soort hoesjes.

Hardcase

Een hardcase is gemaakt van zeer sterk kunststof of van hout. Een hardcase hoesje is altijd op maat gemaakt voor het model telefoon. Een hardcover bied bijna rondom bescherming voor je telefoon. Vaak heeft deze een bumper die je scherm beschermt tegen vallen. En bied het hoesje extra grip wat weer extra beschermt tegen vallen.


Hybride case

Een hybride case is een combinatie van verschillende soorten hoesjes. Vaak is dit een hardcase die de telefoon beschermt tegen vallen en krassen, maar heeft hij ook een zacht materiaal dat over het scherm gaat. Hiermee kan de telefoon ook aan de voorkant beschermt worden tegen krassen. En sommige van deze hoesjes maken de telefoon zelfs waterdicht.

Voor jezelf zorgen

Natuurlijk zorgen we goed voor onze iPhones. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat we goed voor onszelf zorgen. Gelukkig hebben we hiervoor in Nederland de zorgverzekering. Het nieuwe jaar komt er weer aan; dit betekend dat we weer massaal kunnen wisselen van zorgverzekering. Weet jij zeker of je zorgverzekering nog bij je past? Je kan ook online je zorgverzekering kiezen en zo vergelijken of je niet ergens goedkoper uit bent. Het geld dat je dan overhoudt kan je opzij leggen voor een nieuwe iPhone

Hoesjes zijn echt van belang

Hoewel de iPhone X er natuurlijk heel mooie uitziet, zoals bij alle iPhones is dit voor het eerst echt nodig dat telefoon te beschermen. Het is echt te duur om te repareren en er zijn verzekeringen die zelfs zeggen dat ze hem maar 1 keer repareren per 2 jaar… Dus ga echt opzoek naar goede iPhone X Hoesjes.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: