De Samsung Galaxy S8

Het nieuws staat momenteel helemaal vol met de dure iPhone X. Nu is er ook een alternatief beschikbaar genaamd Samsung Galaxy S8. Dit toestel is momenteel het vlaggenschip van Samsung en is aanzienlijk beter met qua prijs. Het is zelfs zo dat de Samsung Galaxy S8 in vergelijking met de iPhone 8 veel beter uit de test komt (Test door Casey Neistat).

Galaxy S8 in vogelvlucht

De Samsung Galaxy S8 doet zijn functie als vlaggenschip van Samsung momenteel eer aan. Het toestel het een snelle processor en de android software maakt daar optimaal gebruik van. Hierdoor heb je een snelle telefoon in je handen, die je zonder problemen voor heel veel dingen kan gebruiken.

Het toestel heeft een super resolutie van 2960 X 1440 pixels op zijn 5.8inch scherm. Het voordeel van deze resolutie in samenwerking met de processor is dat het toestel helemaal geschikt is voor VR. Hiernaast maakt het gebruik van het “infinity display”. Dit betekent dat bijna de gehele voorkant bestaat uit beeldscherm.

Het toestel is aan de achterzijde uitgerust met een dual-pixel-camera (12 megapixel) en aan de voorkant een zeer goede camera voor de perfecte selfies (8 megapixel).

Wat krijg je

Als je het toestel besteld dan zit deze natuurlijk in een mooi doosje. Hierin zitten ook de oplader en oordopjes. Het toestel in de doos draait op Android 7.0 (Nougat) met 64Gb intern geheugen (Dit is uit te breiden met een geheugenkaartje).

Waarom kiezen voor de Samsung Galaxy S8

De Samsung Galaxy S8 heeft een prachtige look, maar is tegelijkertijd gewoon een heel erg solide telefoon. Het display en het design zijn zeker pluspunten en als je regelmatig buiten bent helpt het ook mee dat het toestel waterbestendig is. Zoals in het bovenstaande filmpje getoond wint de Samsung Galaxy S8 het op het gebied van accu en camera in vergelijking met de iPhone 8.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.