NVIDIA opent het Holodeck programma

NVIDIA heeft zojuist bekend gemaakt dat hun Holodeck programma nu open is voor early access. Het Holodeck programma is een intelligent virtual reality programma gemaakt voor designers en developers. Het programma zorgt er voor dat verschillende mensen op verschillende plekken via VR met elkaar in 1 ruimte aan iets kunnen werken. 

Het Holodeck platform klinkt als iets uit Star Trek, en dat is het eigenlijk ook. Het maakt het mogelijk dat mensen over de hele wereld aan 1 project kunnen werken en daarbij elkaar ook kunnen zien, horen en realtime de veranderingen van hun collega’s zien. Een compleet nieuwe manier van samenwerken dus.

Hao Ko van NVIDIA zegt hierover:

“This technology, such as NVIDIA Holodeck, allows architects to explore their designs in
photorealistic fidelity and at life-like scale. Being able to ‘walk the halls’ of a building that is yet
to be built brings new understanding to the design choices.”

Het NVIDIA Holodeck early access programma is in eerste instantie voor designers en developers. Door  het early access programma kunnen de mensen de nieuwe techniek verbeteren en verder uitrollen. De uitrol gebeurd via Steam. Klik hier voor het Early Access programma.

 

You May Also Like

1 comment

[…] van deze resolutie in samenwerking met de processor is dat het toestel helemaal geschikt is voor VR. Hiernaast maakt het gebruik van het “infinity display”. Dit betekent dat bijna de gehele […]

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.