Een Powerbank Bedrukken – Relatiegeschenk en Reclame

Collega’s, werkgevers of werknemers die zonder batterij zitten en net dat ene belangrijke telefoontje missen. Je bent niet meer bereikbaar en mist hierdoor belangrijke gesprekken of meldingen. Zorg ervoor dat dit in jouw bedrijf niet gebeurt met dit ultieme relatiegeschenk: een powerbank bedrukken. Naast een mooi relatiegeschenk is dit ook een reclamemiddel.

Een powerbank relatiegeschenk

Een powerbank relatiegeschenk is zo gemaakt. Er zijn verschillende manieren om een powerbank te bedrukken als relatiegeschenk. De meest voorkomende manier is het logo van het bedrijf op de powerbank. Een powerbank bedrukken kan op verschillende manieren: een zeefdruk en een UV-print bedrukking. De zeefdruk heeft een prima kwaliteit en wordt duurzaam opgeleverd voor een scherpe prijs. Een UV-print bedrukking is een superieure bedrukking die krasvast is, waardoor deze niet zal vervagen. Ten slotte is graveren sinds kort ook een mogelijkheid bij ExterneBatterij. Afhankelijk van het type logo, 1 kleurig of meerdere kleuren met verloop, kan hier advies voor gegeven worden.

Met een powerbank bedrukken reclame maken

Door een powerbank bedrukken zorg je ervoor dat jouw werknemers een uniek geschenk krijgen. Daarbij laten zij met deze powerbank zien dat zij bij jouw bedrijf werkzaam zijn. Zo maken jouw werknemers reclame voor jouw bedrijf, soms nog zonder dat zij het door hebben.

Heb je een belangrijk gesprek of presentatie? Geef een bedrukte powerbank als geschenk. Zo blijven mensen zich bewust van jouw bedrijf wanneer ze hun smartphone of tablet opladen met de powerbank. De powerbanks worden geleverd met Nederland en/of Engelsetalige handleiding en hebben 2 jaar garantie. Op de website van ExterneBatterij worden enkel powerbanks verkocht die voorzien zijn van de keurmerken en certificeringen (CE, RoHS). Zo krijgt de ontvanger van de bedrukte powerbank een product van de beste kwaliteit.

Goedkoop powerbank bedrukken

Bij ExterneBatterij is het mogelijk om in grote hoeveelheden een powerbank te laten bedrukken, maar ook in kleine hoeveelheden. Vanaf 10 powerbanks is een powerbank bedrukken mogelijk. De goedkoopste powerbanks gaan al vanaf €6,50 per stuk inclusief bedrukking!

Sample

Het is mogelijk om een sample te bestellen voordat je de definitieve bestelling plaatst. Zo is het mogelijk om het product, materiaal, kwaliteit, kleur en andere criteria vooraf te beoordelen. Vooraf wordt er dan een digitaal sample gemaakt waarin de wensen al verwerkt kunnen worden. Onze DTP’er en drukker ontvangt het liefst de bedrijfslogo’s in EPS of AI formaat. Groot formaat JPG kan ook soms voldoen.

Neem gerust contact met ExterneBatterij op voor meer informatie en advies op maat.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.