De Sims 4 is uit op de PC

Het is tijd om een nieuwe generatie Sims te maken en besturen. Electronic Arts Inc.  heeft aangekondigd dat De Sims™ 4 nu verkrijgbaar is voor PC in Nederland en België. De Sims 4 geeft spelers de mogelijkheid om Sims te creëren met eigen karakters en nieuwe manieren te vinden om met het leven te spelen. Iedere beslissing opent een steeds in beweging zijnde wereld vol betekenisvolle mogelijkheden.

 image001

“Iedere Sim is uniek in De Sims 4; jouw eigen individuele creaties komen tot leven met krachtige karakters en eindeloos veel mogelijkheden,” aldus Rachel Franklin, executive producer voor De Sims 4.  “Hun innerlijk verandert de manier waarop je speelt. Jouw Sims belichamen de eigenschappen en doelen die je hen in De Sims 4 geeft en het is nog nooit zo leuk geweest om hun charmante, hilarische en gekke verhalen tot leven te zien komen.”

 In De Sims 4 zijn de Sims slimmer, herkenbaarder en emotioneler. Iedere actie wordt beïnvloed door wie ze zijn, wat ze denken en hoe ze zich voelen. Spelers hebben controle over geest, lichaam en nu zelfs de emoties van deze nieuwe Sims, die hun verhalen nog rijker en uitgebreider tot leven brengen dan eerder binnen deze reeks mogelijk was.

 

 Een van de fundamentele grondbeginselen van De Sims is dat spelers de mogelijkheid moeten hebben om hun persoonlijke creativiteit uit te kunnen drukken, in zowel de Sims die ze creëren als de huizen die ze voor hen bouwen. ‘Creëer-een-Sim’ en ‘Bouwen’ zijn totaal vernieuwd en nu nog krachtiger en tastbaarder dan ooit tevoren, want het is nu zelfs mogelijk om de vormgeving direct te manipuleren en onderdelen te verslepen om ze te verplaatsen. Verder kunnen spelers hun creaties nu rechtstreeks vanuit de game met andere spelers delen. Spelers kunnen in de gloednieuwe galerij Sims, huizen en losse ruimtes uploaden of downloaden, waardoor het nog eenvoudiger dan ooit is voor spelers om hun wereld vorm te geven.

 

 De nieuwe Sims met hun unieke karakters en uitgebreide emoties, gecombineerd met de krachtige creatieve hulpmiddelen en de mogelijkheid om hen te delen via de galerij in de game, komen samen voor een geweldige nieuwe gamebeleving. Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor De Sims.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: