Watch Dogs verbreekt Ubisofts verkoop records

Vandaag kondigt Ubisoft aan dat Watch Dogs meer exemplaren heeft verkocht op de eerste verkoopdag, dan elke  andere losse titel ooit uitgebracht door Ubisoft.

watch_dogs_ss6_99860

Watch Dogs is één van de meest langverwachte en veelgeprezen games van 2014 en spelers stonden te popelen om ermee aan de slag te gaan. Recensies prijzen Watch Dogs om de hacking-gameplay, breedheid van content en de diepgang van de openwereld-ervaring.

Ubisoft’s CEO Yves Guillemot is trots op het succes van Watch Dogs, en zegt:

Watch Dogs is een geweldige prestatie en onze teams mogen trots zijn dat de creativiteit, innovatie en de vele uren die zijn geïnvesteerd in de game, hun vruchten afwerpen. Het is prachtig om te zien dat zo veel spelers genieten van de game. Het bewijst dat Watch Dogs de code gekraakt heeft voor het ontwikkelen van een nieuw blockbuster-IP en een werkelijke new-gen ervaring.

Watch Dogs vindt plaats in Chicago en plaatst spelers in de schoenen van Aiden Pearce, een briljante hacker wiens crimineel verleden tot een gewelddadig familietragedie leidde. Spelers hacken Chicago’s centrale besturingssysteem (ctOS), wat de infrastructuur (beveiligingscamera’s, stoplichten, openbaar vervoer en meer) van de stad aanstuurt en informatie over de inwoners beheert. De game gebruikt de nieuwe Disrupt-engine om de spelwereld zo realistisch mogelijk tot leven te brengen.

 

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: