Pokkén Tournament verschijnt op 18 maart 2016

Nintendo heeft vandaag bekend gemaakt dat Pokkén Tournament op 18 maart 2016 in Europa uit komt. Dit spel is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo WiiU. Het spel kwam in juli 2015 al uit in Japanse arcadehallen en werd ontwikkeld door de vermaarde vechtgame-ontwikkelaar Bandai Namco. Bandai Namco is ook verantwoordelijk voor de spellen in de  Tekken-serie en de Soul Calibur-serie.

WiiU_PokkenTournament_TS_HOL_PS

Pokkén Tournament is een 3D-versus-vechtspel waarin spelers als populaire Pokémon kunnen knokken in arena’s. Het spel toont in flitsend HD spectaculaire, nooit eerder vertoonde gevechten tussen de meest populaire Pokémon-personages. Pokkén Tournament kent minstens 16 speelbare vechters, waaronder bekende Pokémon als Pikachu, Charizard en Magikarp.

Het spel wordt in de VS geleverd met een speciale Wii U-controller, die het gevoel van de arcade-versie van Pokkén Tournament moet overbrengen. Het spel krijgt in Nederland een adviesprijs van 59,99 euro mee. Het is nog niet bekend of Nederland ook de speciale controller krijgt. Maar spelers die er snel bij zijn en een spel uit de eerste oplage aanschaffen, ontvangen ook een speciale amiibo-kaart van Shadow Mewtwo die ze tegen de Wii U GamePad-controller kunnen houden om Shadow Mewtwo als speelbaar personage in het spel te ontgrendelen.

Een collectie van personages in Pokkén Tournament  

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.