Steve Ballmer verbied iPads bij L.A Clippers

Toen Steve Ballmer de Los Angeles Clippers kocht gaf hij aan dat er niet veel zou veranderen. Niet veel later heeft Ballmer aan het team aangegeven dat ze moeten stoppen met het gebruik van Apple producten. Steve Ballmer heeft tegen persbureau Reuters gezegd: De meeste Clippers gebruiken Microsoft Windows, slechts een handvol spelers en coaches doet dit niet. Hij noemde hierbij verder geen namen.

Hoewel Steve Ballmer stopte als directeur van Microsoft in februari dit jaar, blijft hij Microsoft nog heel trouw. Hij heeft al eerder aangegeven dat hij zijn familie verboden heeft op iPhones of iPads te gebruiken. Nu heeft hij tegen Clippers coach Doc Rivers verteld dat het ook niet meer toegestaan is om Apple te gebruiken.

Steve Ballmer zegt hierover: Doc Rivers weet van dit project, hij vroeg me of de iPads gingen verdwijnen en ik heb dit bevestigd. Maar ik heb wel belooft dat we dit na het seizoen gaan doorvoeren.

Een leuk feit hiernaast is dat Microsoft in 2013 voor 400 miljoen dollar een contract heeft gesloten met de National Football League. In dit ccontract staat dat alleen de Microsoft Surface langs de lijn gebruikt mag worden tijdens de wedstrijden.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.