Security release voor de iPhone, iPod en Ipad (iOS 6.1.3)

Apple heeft zojuist bekend gemaakt dat het een aantal veiligheidsproblemen heeft opgelost in de iOS. Deze problemen valt ook de bug die het mogelijk maakte om de iPhone te jailbreaken. Apple iOS 6.1.3 is de versie waarbij dit is verholpen, of word tegengegaan net hoe je het bekijkt.

Verder zitten in deze release fixes voor veiligheidsprobleem in de iPhone, iPod en iPad en Apple adviseert zo snel mogelijk te updaten. Pas nadat mensen de kans gekregen hebben om te updaten word bekend gemaakt wat de fout is. Verder is er een fix tegen een Webkit fout. Zonder deze fix is het mogelijk om code extern te activeren. Deze oplossing betreft het beter scannen van de inhoud van SVG bestanden.

Verder is er een fix voor het bekende probleem waarbij mensen de wachtwoord functie kunnen omzeilen en toegang kunnen krijgen tot de data. Het was mogelijk om toegang te krijgen tot de inhoud van de telefoon tijdens een 112 gesprek. Dit is nu dus opgelost.

Apple heeft een extra verrassing in deze update gedaan. Mensen die op dit moment hun telefoon jailbroken hebben en updaten krijgen weer een normale versie. Maar het is ook niet mogelijk om de telefoon te restoren in jailbroken staat.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.