Rainbow Six is terug!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bevat een gloednieuw ‘operator’-systeem. Operators zijn specialisten uit ‘s werelds beste Special Forces-eenheden en zijn de absolute meesters in hun vakgebied. Elke operator heeft zijn eigen unieke specialiteit dat een nieuw tactisch element toevoegt aan de Siege-ervaring en samenwerking aanmoedigt. Voeg operators bij elkaar om zo de best mogelijke CTU (Counter-Terrorism Unit) te maken en het andere team te verslaan.

KIJK VANAVOND DE LIVESTREAM!

Kijk vanavond naar de Rainbow Six Siege-livestream van Ubisoft om meer te leren over de game, het Operator-systeem en andere nieuwe content. Kijk mee via Twitch op 30 maart om 20 uur lokale tijd. De stream is te volgen op www.twitch.tv/ubisoft.

GEGARANDEERD CLOSED BETA-TOEGANG

Als je de game pre-ordert krijg je gegarandeerd toegang tot de Closed Beta, die later dit jaar van start gaat. Als je de fysieke editie van de game bestelt via de Uplay Shop, krijg je niet alleen gegarandeerd toegang tot de Closed Beta, maar ook een exclusief genummerd steelbook bij de release van de game.

COLLECTOR’S EDITION

Een Collector’s Edition genaamd Art of Siege Edition is ook verkrijgbaar voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Deze bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins pack voor alle in-game wapens en een exclusieve Tactical Guide van 120 pagina’s. Deze guide bevat elk belangrijk element van de game en uitgebreide informatie over alle Counter Terrorist Units, Operators, wapens en maps, compleet met alle details en statistieken. De inhoud is gemaakt in overleg met de ontwikkelaars en met feedback van spelers.

Pre-order nu via de Uplay Shop.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.