Linksys komt terug op de zakelijke markt

Linksys heeft vandaag bekend gemaakt  dat het opnieuw de MKB-markt betreedt met de introductie van zeven nieuwe unmanaged switches en twee nieuwe VPN-routers. Linksys heeft al twintig jaar lang infrastructuuroplossingen voor het MKB verkocht. Het Linksys-merk verdween een aantal jaren geleden uit de zakelijke markt, maar is nu terug onder Belkin International.

LRT214_back_angle

Mohammad Meraj, Vice  President Linksys International Markets zegt het volgende over de terug keer: “Onze Linksys-geschiedenis is belangrijk voor ons en daarom zijn we zo gedreven om weer terug de MKB-markt te betreden om bedrijven en resellers te bedienen met onze speciaal ontwikkelde oplossingen voor MKB-omgevingen. Ons concurrentievoordeel is de meer dan twintig jaar aan solide ervaring in de MKB-markt en we begrijpen dat klanten, resellers en partners kwaliteitsproducten willen die hoge prestaties bieden en hen helpen hun business te laten groeien. Onze line-up van switches en VPN-routers is de eerste in een reeks van high-performance, zakelijke networking- en security-oplossingen van Linksys.”

De eerste producten uit de Linksys Business Series bestaan uit unmanaged switches, unmanaged switches met Power over Ethernet (PoE) en VPN-routers. De switches zijn per direct beschikbaar en de VPN’s per december

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.