FIFA 15 vanaf nu beschikbaar

Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat EA SPORTS FIFA 15 nu verkrijgbaar is in winkels in Nederland en België en als digitale download op Origin.

FIFA 15 brengt voetbal met  adembenemend visueel realisme tot leven zodat je de emoties en intensiteit van voetbal kunt ervaren zoals nooit tevoren. Fans en media die de kans hebben gehad om een vroege versie van FIFA 15 te spelen, hebben zich  uitermate positief uitgelaten. David Rutter, vice-president en algemeen manager van EA SPORTS FIFA, zei: “We geloven met FIFA 15 een spel te hebben  ontwikkeld dat de meest meeslepende en responsieve gameplay-ervaring biedt die we ooit hebben gezien in de FIFA-serie, en we kunnen niet wachten tot de miljoenen fans hun seizoen beginnen en alle innovaties van dit jaar kunnen ervaren.”

Met zijn nieuwe gameplay-innovaties en tot wel 11 offline en online speltypen biedt FIFA 15 voor elke fan wat wils. Voor een lijst met nieuwe functies en speltypen, zoals Wedstrijddag Live, Lenigheid & controle, de authentieke Barclays Premier League en een nieuwe generatie Doelmannen, ga je naar: http://easports.com/nl/fifa/features. Om een serie video’s over de nieuwe kenmerken te bekijken, ga je naar: http://youtube.com/easportsfifa.

FIFA 15 wordt gelanceerd met een creatieve campagne die fans laat zien hoe ze de sport zullen “ervaren”. De TV commercial, gemaakt door Wieden + Kennedy Amsterdam, plaatst FIFA 15-fans midden in de actie van de meest meeslepende sport ter wereld en laat zien hoe ze elke tackle, elk schot en elke pass kunnen ervaren. De film is hier online beschikbaar: bekijken.

Vandaag is ook een gratis speelbare versie voor mobiele apparaten verkrijgbaar. FIFA 15 Ultimate Team is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod touch, Windows- en Android-toestellen, en bevat nieuwe bediening en een volledig nieuwe manier om te spelen: Snelle simulatie. Download FIFA 15 Ultimate Team (mobiel) gratis in de App Store, Windows Store, of op Google Play.

EA SPORTS FIFA 15 is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3 en PC. Er verschijnen ook versies van FIFA 15 voor de Wii, Nintendo 3DS en het PlayStation Vita persoonlijk draagbaar entertainmentsysteem.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.