Huiblaurens.nl wordt Computergeek.nl / .be

Huiblaurens.nl wordt Computergeek.nl. De laatste tijd heb ik veel geblogd op computergeek.nl. Onder de blogs vielen onder andere howto’s, nieuwsberichten, reviews en dergelijke. Nu was ik de laatste tijd opzoek naar een meer neutrale naam om de website verder uit te bouwen. Deze zoektocht heeft een boel tijd gekost, en Roxxy84 heeft daarvoor veel gezeur van me moeten aanhoren (mijn excuses daarvoor ;-) )

Maar het is zo ver, ik heb een naam gevonden waaronder ik verwacht dat ik deze website nog verder kan laten uitgroeien. Vanaf nu is de website beschikbaar onder de namen:

Alle oude e-mailadressen blijven voorlopig nog in gebruik, en de oude domeinnaam wordt een redirect naar de nieuwe domeinnamen. Onder de nieuwe domeinnaam zal de Computergeek worden uitgebreid met een agenda met interessante activiteiten in de BeNeLux, een Linux Mirror, een Software Mirror. Daarnaast gaat er een maandelijkse webcast komen per 01-01-2015.

Onder de Computergeek komen ook blogs die geen reviews zijn maar wel mijn mening bevatten over bepaalde activateiten, producten of trends. Dit heb ik voorheen eigenlijk altijd geprobeerd te voorkomen, omdat alles dan direct onder mijn naam in Google wordt opgepakt. Met deze Computergeek wordt dit makkelijker mogelijk.

Op de website zullen nog kleine verwijzingen staan naar de oude domeinnaam. De nieuwe instellingen zorgen ervoor dat er alleen nog maar gelinkt gaat worden naar Computergeek. Met de huidige planning is de complete migratie klaar op 01-01-2015. Dus er is nog genoeg aan de winkel. Maar er is inmiddels al genoeg werk gedaan om van domeinnaam te wisselen.

Wat feitjes:

  • De website bevat 325 blogposts  (326 als je deze meetelt)
  • De eerste blog was op 03-02-2013
  • De website bevat 8 pagina’s
  • Er komen minimaal 75 unieke bezoekers per dag op
  • Er wordt dagelijks zo’n 500Mb data verstookt
  • De hele website is 250Mb groot
  • Sinds een maand word Cloudflare gebruikt om de site te versnellen.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.