De gaafste tablet hoesjes voor de Samsung Galaxy Tab S2 9.7

De Samsung Galaxy Tab S2 is een hele populaire tablet onder consumenten. En als ze zo’n tablet hebt dan wil je natuurlijk ervoor zorgen dat de tablet in goede staat blijft. Hiervoor doe je natuurlijk een goede hoes om je tablet. Er zijn verschillende soorten hoezen voor de Samsung Galaxy Tab S2.

Book Case

Een Book Case beschermt zowel de voor- als achterkant van je tablet. De voorkant is gemakkelijk open te slaan om je tablet te gebruiken. Hierbij zit de tablet vaak in een hoes geklikt van hardplastic, waar de voorkant van zacht materiaal bekleed is om het scherm te gebruiken. Deze hoes is geschikt voor allerdaags gebruik, je hebt alleen het risico dat het scherm alsnog kapot gaat als hij verkeerd valt.

Smart Case

Een Smart Case is vrijwel identiek aan de Book Case met een klein verschil.De Smart Case zorgt voor een automatische AAN/UIT functie bij de tablet. De tablet gaat in standby als de Smart Case toe is, en springt automatisch op als de Smart Case opengaat. De Smart Case kan ook zo gemaakt zijn dat de tablet in verschillende standen kan gezet worden.

Rotatiecase

De Rotatie Case zorgt ervoor dat je de tablet in zowel horizontale als verticale manier neer gezet kan worden. Hiermee behoud je de flexibiliteit van een tablet, maar zorgt toch voor voldoende bescherming.

Keyboard Case

De Keyboard Case is mischien wel de handigste Case van allemaal. Hiermee zit er aan de case een toetsenbord vast die je kan gebruiken om de tablet te bedienen. Hiermee krijg je het laptop gevoel in het gebruik van je tablet.

Conclusie

Welk type case heeft jouw voorkeur? En welk Samsung Galaxy Tab S2 9.7 hoesje gebruik jij om jouw tablet te beschermen? Laat het weten in de reacties.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.