Superdunne hoesjes voor je iPhone

Het is waarschijnlijk een probleem waar iedereen tegen aanloopt: Je koopt die super mooie, toffe nieuwe smartphone. Maar door het hoesje dat je gebruikt om hem te beschermen word hij ineens een stuk lomper en minder mooi. De mensen van Gustaav hebben hier de oplossing voor gevonden. 

Heel erg dun

De hoesjes gemaakt door Gustaav zijn heel erg dun en passen heel strak om je telefoon heen. Met een dikte van 0.35 milimeter is het net alsof er geen hoesje om je telefoon zit. Maar toch bied het de bescherming die je van een telefoonhoesje mag verwachten.

Beschrijving

Zoals eerder geschreven is het hoesje maar 0,35 milimeter dik. Hiermee is het dus niet alleen een dun hoesje, maar ook een licht hoesje. Want de makers van je telefoon proberen je toestel zo licht mogelijk te krijgen, het is natuurlijk zonde als je hoesje hun werk ongedaan maakt. Het hoesje is uitgerust met een dunne anti-sliplaag waardoor je een betere grip hebt, en dus minder kans is dat je toestel valt.

Waar ik een grote hekel aan heb is de logo’s op je beschermhoesje. In het geval van mijn iPhone X heb ik geen enkel probleem met het grote Apple logo aan de achterkant, maar ik heb geen zin in het logo van de maker van het hoesje op de plek waar het Apple logo hoort. De hoesjes van Gustaav zijn allemaal uitgerust zonder logo.

Te koop

De hoesjes kosten 17,95 en kunt ze via hun website bestellen. Vervolgens heb hem binnen enkele dagen in huis. Natuurlijk hebben ze niet alleen hoesjes voor de iPhone. Ook met andere toestellen kan je gewoon bij hun terecht. Wij hebben zojuist ons hoesje gekocht, en onze review van het hoesje vind je op onze website binnen enkele weken.

Gebruik jij een Gustaav hoesje? Wat is jouw mening hierover? Laat het ons weten in de reacties.

You May Also Like

2 comments

Leoni says:

Ik ben niet tevreden over dit hoesje, ik heb mijn telefoon 1 keer laten vallen met een hoesje van Gustaav en mijn telefoon is door het hoesje heen kapot gegaan. Ik heb dit aan hun aangegeven en ze hebben niet eens gereageerd op mijn klacht.

Aahh, dat is jammer om te horen. Ik heb hem gelukkig nog niet laten vallen. Maar merk wel dat de achterkant al duidelijk tekenen van gebruik toont.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.