Dans gratis op het Coca-Cola Anthem voor Fifa World Cup

Ubisoft slaat de handen ineen met Coca-Cola. Dankzij deze samenwerking verschijnt het officiële World’s Cup anthem, ‘The World is Ours’ door David Correy, in Just Dance 2014. De track is beschikbaar als gratis download.

image004

The World is Ours’ bevat de zang van de Braziliaans-Amerikaanse zanger David Correy, Het anthem is geschreven door het songwriters/producer team van wereldklasse Rock Maffia, bijgestaan door de in Brazilië geboren, legendarische Mario Caldato Jr. De ritmische samba, baile funk en technobrega beats zijn van de Braziliaanse percussie band Monobloco. Het anthem weergeeft de sfeer en muziek van Brazilië en verschaft de perfecte upbeat begeleiding aan de Just Dance dans routine.

 “Wat krijg je als je het WK-voetbal, Brazilië, Coca-Cola en de Just Dance fans bij elkaar zet? Een fantastische happening!”, aldus drs. Marcel Keij, Directeur Marketing Ubisoft Benelux. “We zijn verheugd om samen met Coca-Cola ‘The World is Ours’ als DLC uit te brengen om fans over de hele wereld te laten dansen.”

 Lucie Austin, Directeur Marketing Noord West Europa & Scandinavië voor The Coca-Cola Company zei, “Coca-Cola krijgt jaarlijks miljoenen Europeanen actief met de ‘Movement is Happiness’ campagne. Door het beschikbaar stellen van onze anthem ‘The World is Ours’ voor Just Dance, willen we een stukje van Brazilië naar de wereld brengen en mensen inspireren om te genieten van een actievere en gelukkigere levensstijl deze zomer.” 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.