Mark Klein nieuwe Algemeen Directeur T-Mobile

Mark Klein (42) is benoemd tot de nieuwe Algemeen Directeur van T-Mobile Netherlands. Klein vervulde deze functie al sinds 1 januari 2014 op ad interim basis. Als Algemeen Directeur geeft Klein leiding aan het Executive Committee en heeft hij de eindverantwoordelijkheid voor alle activiteiten van T-Mobile Netherlands, dat ruim 4,3 miljoen klanten bedient.
800_markklein-731a
 

Claudia Nemat, lid van de Raad van Bestuur van Deutsche Telekom AG en verantwoordelijk voor Europa en Technologie: “Nederland is een zeer belangrijke troef binnen de Europese voetafdruk van Deutsche Telekom. Met zijn ruime internationale commerciële ervaring in de telecommunicatie is Mark de ideale persoon om de toonaangevende positie van T-Mobile Netherlands op het gebied van mobiel internet voor consumenten en bedrijven verder uit te bouwen.”
Mark Klein: “Samen met alle collega’s ga ik verder met de transformatie van T-Mobile, waardoor we klanten nog meer waar voor hun geld bieden met een sneller en stabieler mobiel netwerk. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de klantgerichte mentaliteit van onze mensen de tevredenheid van 4,3 miljoen klanten nog verder kunnen vergroten.”

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: