Assassin’s Creed Unity – Dead Kings is vanaf 13 januari 2015 gratis beschikbaar

Assassin’s Creed Unity – Dead Kings is vanaf 13 januari 2015 gratis beschikbaar voor Xbox One en Windows PC en vanaf 14 januari voor de PlayStation 4. In deze gratis downloadbare campagne gaat het verhaal van Arno verder na zijn avonturen in Assassin’s Creed Unity. Zodra het beschikbaar is, wordt de Dead Kings DLC zichtbaar als add-on in de Xbox One Marketplace, PlayStation Store en op Uplay en Steam voor PC-spelers. Er verschijnt ook een link in het in-game menu.

LOGO_ACU_DLC_DEAD_KINGS_FULLRGB

Arno heeft Parijs verlaten en is naar Saint Denis gereisd, een mysterieuze stad waar de graftombes van de overleden Franse koningen zich bevinden. Hij wordt op een missie gestuurd die zich afspeelt in de omvangrijke gewelven onder de Basilica. Hier moet hij het opnemen tegen de Raiders, een nieuwe groepering van tegenstanders die in de catacomben leven. Gewapend met een lantaarn en een nieuw wapen in de vorm van de Guillotine Gun, moet hij zich een weg banen door het donkere gangenstelsel, om zo de meest duistere geheimen van de stad bloot te leggen.

Naast een nieuwe singleplayer-campagne bevat Assassin’s Creed Unity – Dead Kings een nieuwe open wereld, vol activiteiten en aanvullende missies, waaronder nieuwe Murder Mysteries, Enigma’s en coöp-missies. In zowel de singleplayer- als de coöp-missies speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in Assassin’s Creed Unity én Assassin’s Creed Unity – Dead Kings beschikbaar zijn.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.