Wat is het Mariana’s Web?

We hebben al een paar keer geschreven over het Deep Web, Darkweb of hoe je het wilt noemen. Maar volgens geruchten is er nog een dieper gedeelte. Waar het Deep Web nog gebruikt wordt voor goede dingen, is dit bij Mariana’s web niet het geval. Hier vind je alleen het slechtste van het slechtste.

Mariana's Web

Hiermee is het Mariana’s web mischien wel het meest geheimzinnige en donkere gedeelte van het internet. Dat is als het zou bestaan natuurlijk. Hoewel al jaren de geruchten over het Mariana’s web de ronde doen, is er nog nooit iemand naar voren gekomen die het web bezocht zou hebben.

Daarnaast is er een klein probleempje. Er is een kwantum computer nodig om het Mariana’s web te bereiken. Maar heb jij er eentje thuis? Nee, ik ook niet. Hierdoor is de kans dat het echt bestaat zeer en zeer klein. Waarschijnlijk is het een HOAX die door iemand op Reddit geplaatst is, en daarna nooit meer gestorven in.

Mariana’s Web is eigenlijk de eenhoorn van het internet. Als je er in gelooft dan hoop je dat ze bestaan. Hetzelfde is het met het Mariana’s web. Als je erin gelooft, dan ga je er naar zoeken en zijn er waarschijnlijk veel aanknopingspunten. Maar vanuit een neutraal standpunt kan het niet anders zijn dan een hoax. Wat denk jij? Laat het weten in de reacties.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.