Universele opzetlenzen voor de smartphone

De camera’s op onze smartphone worden steeds beter. Door de verbetering van kwaliteit is het bijna niet meer nodig om een dure camera bij je te hebben. Je hebt namelijk al geen goede camera met professionele kwaliteit op zak.  Maar de camera op je telefoon kan nog beter. Tegenwoordig bestaan er lenzen die geplaatst kunnen worden op de lens van je telefoon.

BlackEye Lens

BlackEye is een fabrikant van universele smartphonelenzen waarmee je de foto’s die je met je camera maakt nog mooier kan maken. Het grote verschil tussen BlackEye lenzen en andere lenzen is het type lens. Waar veel fabrikanten een gebruik maken van kunststoflenzen maakt BlackEye juist gebruik van glazen lenzen, waardoor je een nog betere kwaliteit krijgt.

Soorten Lenzen

Niet elke lens is voor ieder doel geschikt, daarom is er een uitgebreide lijn met lenzen. Zo heb je een Fisheye lens. Dit is eigenlijk een supergroothoek lens die niet gecorrigeerd is op vervormingen. Hierdoor krijg je het mooie ronde effect alsof je door het oog van een vis kijkt. Ben je meer van de details dan kan je gebruik maken van de Marco lens. Een Marco lens heeft een vast brandpunt waardoor je heel scherp kan afstellen op 1 onderwerp. Deze lenzen zijn vaak 1:1 wat betekend dat elke centimeter die je van een voorwerp af staat ook 1 centimeter op de foto is. Als laatste heb je de Tele-lens. Deze is natuurlijk ideaal op het moment dat je ver wilt inzoomen om je object op de foto te krijgen.

Loskopen of setjes

Nu kan je de lenzen natuurlijk loskopen, maar het is veel voordeliger om een setje aan te schaffen. Deze setjes bevatten vaak van alle soorten 1 lens die je op de klipper kan schroeven. Hiermee kan je gewoon lekker experimenten met de soorten fotografie, en kan je altijd een unieke lens kopen op het moment dat je voor een specifieke soort fotografie kiest.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.