Far Cry 5 nu verkrijgbaar

Far Cry 5, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met andere studio’s, is een first-person shooter in een volledig open wereld en is de eerste game in de serie die plaatsvindt in Amerika.

De game biedt spelers complete vrijheid om als nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana de serene en tevens knotsgekke wereld te ontdekken. Spelers merken dat hun aankomst in het stadje een stille coup door de fanatieke cultus, Project at Eden’s Gate, versnelt en een gewelddadige overname van Hope County in gang zet. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vormen spelers samen met de inwoners van Hope County het Verzet. Spelers kiezen zelf hoe ze de game spelen, bijvoorbeeld door het rekruteren van Guns for Hire, Fangs for Hire en Friends for Hire, wat spelers de mogelijkheid geeft om de volledige game coöperatief te spelen.

Far Cry 5 bevat ook Far Cry Arcade, de grootste en meest veelzijdige map editor uit de Far Cry-franchise. In deze modus creëren spelers nieuwe scenario’s door middelen te gebruiken uit Far Cry 5 en eerdere Far Cry-delen, maar ook uit andere Ubisoft games, waaronder Assassin’s Creed® IV Black Flag, Assassin’s Creed Unity en Watch Dogs®. Deze scenario’s zijn zowel speelbaar in solo, coöp of met maximaal 12 spelers in multiplayer.

Spelers hebben de keuze uit verschillende edities van Far Cry 5, waaronder de Standaard, Deluxe en Gold Edition. Daarnaast brengt de Far Cry 5 Season Pass (tevens onderdeel van de Gold Edition) spelers naar drie unieke omgevingen vol avonturen met de aanstaande DLC’s – Hours of Darkness, Dead Living Zombies en Lost on Mars – en meer. Ook ontvangen alle spelers die de Season Pass op PlayStation 4 of Xbox One hebben aangeschaft, op 29 mei gratis de Far Cry 3® Classic Edition. Spelers die de Season Pass op PC hebben aangeschaft, ontvangen op 29 mei de volledige versie van Far Cry 3. Far Cry 3 Classic Edition is vanaf 26 juni ook los verkrijgbaar.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.