Speel als de professionals met de officiële Predator IEM-pc’s

Acer, de officiële wereldwijde pc-partner van de Intel Extreme Masters, pakt tijdens het hoofdevenement in Katowice groots uit met de lancering van de officiële Predator IEM pc-serie. Predator wil heel Katowice in de ban van het evenement brengen via grootschalige merkreclame buiten, op het podium en in de games zelf en wil fans op exclusieve wijze bij het evenement betrekken – terwijl intussen 16 teams strijden om de prijzenpot van $ 500.000 USD.

IEM is voor Acer een unieke mogelijkheid om op een authentieke manier in contact te komen met trouwe eSports-fans, waarbij deze ontmoeting ook voor hen een meerwaarde vormt. Fans kunnen van dichtbij kennis maken met de officiële IEM-pc’s en op de foto gaan met cosplayers uit de Predator League en met de legendarische officiële Predator IEM-trofee. Bovendien krijgen ze toegang tot exclusieve content ‘achter de schermen’ en dagelijkse samenvattingen op het Facebook- en Instagram-kanaal van Predator Gaming.

Officiële Predator IEM-pc’s: SPEEL ALS DE PROFESSIONALS

De prestatieboost die de Orion 5000, Triton 900 en 500, de Helios 700 en 300 bieden, zorgt voor een competitieve en bloedstollende game-ervaring en biedt gamefans over de hele wereld de mogelijkheid om – net als professionals – de nieuwste games te spelen, zoals CS:GO.

De nieuwe Predator Orion 5000 beschikt over een overklokbare, octa-core Intel® Core™ i9-9900K-processor van de 9e generatie (met Z390-chipset) en ondersteunt dual-channel DDR4-configuraties (tot 64 GB), voor een premium gamebeleving. Voor superieure grafische prestaties is in de revolutionaire NVIDIA Turing™-architectuur van de NVIDIA GeForce RTX 2080-GPU real-time ray tracing en artificial intelligence gecombineerd met regelbare schaduwen, om de gamers volledig onder te dompelen in een visueel verbluffende game-ervaring. Met zo’n buitengewone processor onder de motorkap moet de temperatuur van de Orion 5000 bij piekprestaties goed worden gereguleerd. Dat gebeurt door middel van de Cooler Master® CPU-waterkoeler1.

De best beschikbare videokaart voor de Predator Helios 300 is de GeForce RTX™ 2070-GPU met Max-Q-ontwerp, maar ook de GeForce GTX 1660 Ti is nu als optie toegevoegd. Gamers zullen het meest onder de indruk zijn van de combinatie van de nieuwste Intel® Core™ i7 9750H-processoren tot de 9e generatie met de toevoeging van de nieuwste NVIDIA GeForce-GPU’s, tot 32 GB aan DDR4 2666MHz-geheugen en tot twee PCIe NVMe SSD’s in RAID 0-opstelling plus een harde schijf.

 

De Predator Helios 700 heeft een uniek HyperDrift-toetsenbord dat naar voren schuift en zo een rechtstreekse luchtstroom door de bovenkant van de notebook mogelijk maakt, zodat gamers de krachtige componenten van het apparaat optimaal kunnen benutten. Met een groot aantal fantastische, nieuwe technologieën is deze uniek vormgegeven Predator Helios 700-notebook klaar voor de strijd. Dit apparaat beschikt onder meer over een volledig nieuwe Intel® Core™ i9-processor tot de 9e generatie voor de allerhoogste overklokbare prestaties, een NVIDIA GeForce RTX 2080- of 2070-GPU, tot 64 GB aan DDR4-geheugen, en Killer DoubleShot™ Pro met Killer Wi-Fi 6 AX 1650 en E3000. Dankzij dit vermogen komen games op het 17-inch 144-Hz FHD IPS-scherm van de notebook – met een reactietijd van 3 ms en NVIDIA G-SYNC™-technologie – werkelijk tot leven.

De Predator Triton 500 is nu voorzien van een razendsnel 300-Hz 15,6-inch Full HD-scherm. Deze krachtige gamenotebook is afgeslankt tot slechts 17,9 mm en weegt slechts 2,1 kg. Hij heeft een duurzaam, volledig metalen chassis en dunne randen van slechts 6,3 mm. Het resultaat is een indrukwekkende screen-to-body ratio van 81%. De dunne Triton 500 past gemakkelijk in een rugtas of aktetas, maar eenmaal aangezet, maakt hij optimaal gebruik van de Intel Core i7-processor tot de 9e generatie en verandert hij in een echte gamekrachtpatser.

De Predator Triton 900 is een gamelaptop met een inventieve vormfactor en een innovatief design, namelijk een CNC-gestuurde Ezel Aero Hinge™ waarmee het 17-inch scherm kan worden gedraaid, verlengd of gekanteld.

De Predator Triton 900 is er duidelijk op gericht om gamers de allerbeste game-ervaring te bieden en beschikt onder andere over de nieuwe NVIDIA® GeForce RTX™ 2080-GPU en een 4K IPS-scherm met de NVIDIA G-SYNC™-technologie. Dankzij een hoogwaardige 8e generatie Intel® Core™ i7-processor met zes kernen, NVMe PCIe SSD’s in RAID 0-configuratie en tot 32GB DDR4-geheugen kunnen gamers genieten van de meest veeleisende games en een soepele, vlekkeloze game-ervaring.

Het volledige Acer Predator-gamma van hoogwaardige gameapparaten, waaronder de officiële Predator IEM-pc’s, is nu te koop bij (grotere) winkels en in de Acer eStore.

Volg het Facebook- of Instagram-account van Predator voor exclusieve content van de Intel Extreme Masters in Katowice.

Prijzen en beschikbaarheid

De Predator Triton 900 is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 4599,-.

De Predator Triton 500 is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 1699,-.

De Predator Helios 700 is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 2799,-.

De Predator Helios 300 is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 1549,-.

De Predator Orion 5000 is in de Benelux verkrijgbaar vanaf € 1999,-.

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: