Meer data voor minder met de Doe Je Ding Deals van Simyo

Simyo start vandaag met de Doe Je Ding Deals. De Sim Only provider biedt tijdelijk grotere internetbundels aan voor een nóg lagere prijs. Tijdens de Doe Je Ding Deals is de grootste internetbundel niet alleen goedkoper, maar ook groter. In plaats van €16 voor 8 GB, betaal je €13 voor 15 GB. De Doe Je Ding Deals lopen tot en met 31 mei.

Met deze tijdelijke bundels wil Simyo ervoor zorgen dat klanten ongestoord hun ding kunnen doen. Of ze nu langer willen bellen, meer online willen gamen of vaker Marktplaats willen afstruinen. Daarom kunnen Sim Only klanten van Simyo tijdens de Doe Je Ding Deals grotere bel- én internetbundels nemen. Zowel bestaande als nieuwe klanten kunnen van deze deals gebruikmaken. Om iedereen nog sneller en gemakkelijker gebruik te kunnen laten maken van deze deals, zal Simyo binnenkort het voor nieuwe klanten nog sneller maken om digitaal over te stappen.

Goedkoper bellen én internetten

Grotere internetbundels en een lagere prijs: dat is waar klanten met de Doe Je Ding Deals op kunnen rekenen. Zodat klanten meer kunnen doen voor minder. Zoals vaker streamen en meer foto’s delen in de familie-app. Daarnaast zijn de belbundels tijdens deze periode een stuk goedkoper. Dit verandert er tijdens de Doe Je Ding Deals van Simyo:

Zo houden Sim Only klanten deze scherpe deals

Sim Only klanten van Simyo kunnen van 20 februari 2020 tot en met 31 mei 2020 hun voordeel pakken met de Doe Je Ding Deals. Ook na de actieperiode kunnen klanten de grotere, goedkopere bundels blijven gebruiken. Daar hoeven ze niets voor te doen. Zolang ze hun bundels niet aanpassen, houden ze de grotere, goedkopere bundels. Als ze niets veranderen, blijft alles hetzelfde: grotere bundels, lagere telefoonrekening!

Klanten hun ding laten doen

“Bij Simyo vinden we het belangrijk dat onze Sim Only klanten hun ding kunnen doen”, vertelt Bart van den Berg, directeur van Simyo. “Met de Doe Je Ding Deals helpen we ze daarbij, want zo krijgen ze meer MB’s en minuten voor minder. We luisteren hiermee naar de vraag van onze klanten voor grotere internetbundels. De actie geldt voor alle Sim Only-klanten, nieuw en oud. Volgende week introduceren we een nieuwe dienst die het voor iedereen nog makkelijker maakt om digitaal over te stappen naar Simyo. Zo kan iedereen goedkoper bellen en internetten via de beste mobiele provider van Nederland.”

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.