SimCity Steden van de Toekomst nu beschikbaar

Bouw de stad van de toekomst met geloofwaardige, futuristische technologie en gigantische Megatorens en vernietig alles met een nieuwe ramp

SimCity

Electronic Arts Inc. kondigt aan dat het uitbreidingspakket SimCit: Steden van de Toekomst  vanaf vandaag via Origin te downloaden is voor de pc en Mac.SimCity: Steden van de Toekomst biedt ruim twee miljoen spelers wereldwijd de kans om alle aspecten van hun steden een zetje de toekomst in te geven. Dankzij geloofwaardige, toekomstige technologieën laat je de droom van een futuristische stad werkelijkheid worden. Nieuwe Megatorens, nieuwe stadsspecialisaties, nieuwe futuristische technologie en nieuwe vervoermethoden veranderen de manier waarop steden vorm krijgen en zich ontwikkelen.

“Megatorens, futuristische technologie en de strijd tussen Groen en Gewetenloos graaien vormen de basis van een gloednieuwe ervaring inSimCity: Steden van de Toekomst,” zegt Patrick Buechner, algemeen manager, Maxis Emeryville. “Het uitbreidingspakket verandert de manier van spelen radicaal omdat je problemen uit de toekomst met geloofwaardige futuristische technologie moet oplossen.

SimCity: Steden van de Toekomst is een compleet nieuwe manier om de ultieme stadsimulatiegame te spelen. Bouw je een utopische samenleving die wordt ondersteund met schone energie onder toezicht van De Academie, of laat je de enorme corporatie OmegaCo vervuilen en natuurlijke grondstoffen uitputten om gigantische winsten te maken? In deze nieuwe specialisaties is een belangrijke rol weggelegd voor enorme Megatorens die letterlijk boven de rest van je stad uittorenen. Met de juiste balans worden Megatorens zelfvoorzienende betonnen reuzen die in alle behoeften van de Sims die erin wonen voorzien. Als je hebt besloten of je Sims samenleven in harmonie of als uitgebuite arbeiders, kun je chaos laten uitbreken door een splinternieuwe ramp te ontketenen die exclusief werd ontwikkeld voor dit uitbreidingspakket.

De basisgame SimCity is verkrijgbaar voor Mac en pc en is ontwikkeld door Maxis. Het basisspel en het uitbreidingspakket zijn compatibel met versies op andere computersystemen, dus iedereen kan met elkaar op dezelfde server spelen, ongeacht of je op pc of Mac speelt. Ben je in bezit van SimCity: Steden van de Toekomst? Dan kun je spelers in dezelfde regio die niet beschikken over het uitbreidingspakket toch laten meegenieten van futuristische voordelen.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.