Samsung Galaxy S8: eindelijk verkrijgbaar

Vanaf deze week word de nieuwe Samsung Galaxy S8 verzonden naar de mensen die hem al gepreordered hebben.

Nieuw design

Ze hebben weer een hele stap vooruit gegaan met het design van de nieuwe Galaxy S8. Het nieuwe amoled-beeldscherm heeft daar veel aan meegedragen. Het zorgt er als het ware voor dat je een oneindig zicht hebt op je smartphone. De afmetingen van het toestel blijven hetzelfde maar door dat het scherm veel meer ruimte van het toestel inneemt is deze in gebruik veel handiger.

Verbeterde frontcamera

De nieuwe frontcamera is nu nog beter. Hij heeft zomaar even 8 megapixel waarmee je de beste en de meest scherpe selfies kunt maken. De smart focus zorgt ervoor dat je ook super snel je selfie kunt vastlegen en hier dus geen tijd mee verspild, wat natuurlijk heel handig is als je snel een grappige selfie wilt vastleggen.

Bixby spraakassistent

Met de nieuwe Galaxy S8 kan je eigenlijk kiezen hoe je iets opzoekt, je kan aanraken, typen en nu zelfs praten. Bixby is het programma dat gebruikt word bij alle toepassingen van je Galaxy S8. Hij kan alle gewone taken opzich nemen en leert ook snel bij. Aan de hand van voorafgaande opzoekingen onthoud hij je manier van denken en past hij zich aan. Deze technologie zorgt er dus voor dat je met een heel slimme smartphone werkt die jou taken makkelijker maakt, handig toch?

Waarom moet je hem kopen

Als je nu na al deze hoog technologische vernieuwingen nog niet overtuigd bent om hem te kopen heb ik nog mijn mening waarom je deze smartphone moet kopen. De Galaxy S8 is kortom een hele vooruitgang in de smartphone wereld. Met een besturingsprogramma dat meer en meer evolueert aan de hand van het gebruik en een scherm dat bijna heel je smartphone inpalmt lijkt hij wel recht uit een sience fiction movie te komen. Als je een nieuw en inoverende smartphone zoekt dan ben je met de Samsung Galaxy S8 wel even zoet. Ik ga hem al vast kopen, op T-Mobile.

Je kan hem nu Bestellen bij T-mobile met een abonnement van 5 GB data + onbeperkt in NL & EU

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: