Motorola is terug

Het smartphone merk Motorola komt terug op de smartphone markt. Vorig jaar kocht Lenova het merk Motorola, maar onlangs maakte het merk bekend dat alle smartphones van Lenova voortaan de naam Motorola zullen dragen.

Motorola

In een gesprek met Cnet geeft Aymar Lencquesaing, president van Motorola, aan dat het het merk een nieuw leven in wil blazen. Zowel de huidige Moto-smartphones als Lenovo’s eigen toestellen zullen uiteindelijk allemaal onder de naam Motorola verschijnen. In Nederland heeft Lenovo bijvoorbeeld de Lenovo K6 en Lenovo P2 en in China krijgen de toestellen de naam Zuk mee. Ook die zal vervangen worden.

Bekendheid

In Nederland is de naam Motorola zeer bekend, maar juist in andere delen van de wereld is het merk geheel onbekend. Hierdoor is er door Lenovo besloten om langzaam de naam in te voeren. Hierdoor kan Motorola gebruik maken van de bekendheid van Lenovo in de landen waar het merk nog relatief nieuw is.

 

Motorola Moto E3

Een van de eerste smartphones die terug zal komen on de naam Motorola is de Motorola Moto E3. Dit is inmiddels de derde generatie van de Moto E serie. De Moto E3 word gezien als budget telefoon door de uitstekende verhouding tussen prijs, kwaliteit en functionaliteit. De Motorola Moto E serie is al jaren zeer populair als budgetphone, en ook zeer bekend bij het publiek als ideale prepaid telefoon als je op functionaliteit en kwaliteit let.

Motorola Moto G5

Daarnaast is de Motorola G5 serie aangekondigd. Deze serie zal bestaan uit de Motorola Moto G5 en de Motorola G5 Plus. Deze telefoons werden in Maart al aangekondigd, en zullen bedoeld zijn voor het midden segment. Beide telefoons zijn voorzien van een metalen, waterafstotende behuizing en een vingerafdrukscanner die geïntegreerd is in de home-button.

 

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.