Review: Slinggrip en we geven er een weg!

ComputerGeek heeft van TightOn een SlingGrip gekregen om te reviewen. Daarnaast hebben we ook twee kortingscodes gekregen en een weggeef exemplaar. Helemaal onderaan de pagina kan je vinden hoe je een SlingGrip kan winnen. Maar wat is nu de SlingGrip? De SlingGrip is een klein elastisch hulpmiddel die je achterop je telefoon, tablet, iPod, e-reader kan plaatsen. V0oral nu de telefoons steeds groter worden is de SlingGrip ideaal.

P1060561

 

Zoals je op de bovenstaande foto kan zien bestaat de SlingGrip uit een stukje kunststof met daarbij een elastische band. Onder het kunststof zit een stuk dubbelzijdig tape waarmee je de SlingGrip kan vastmaken aan je device, of zoals in mijn geval aan de mijn hoesje. Nadat je de SlingGrip op je telefoon hebt geplaatst moet deze even 30 seconden aangedrukt worden en daarna zit hij volledig vast. Vervolgens kan je een of meerdere vingers tussen het plastic en de elastische band plaatsen waardoor je het device niet kan laten vallen en waarmee je het device ook met 1 hand kan vasthouden.

SlingGrip Vinger

Nu was ik in het begin best sceptisch over de betrouwbaarheid van het dubbelzijdig tape waarmee het vast zit. We kennen allemaal de gadgets voor in de auto met dubbelzijdig tape, die er net zo snel weer af vallen. Maar zoals je in het onderstaande filmpje kan zien heb ik best hard gezwaaid met mijn telefoon en hij blijft zitten. Hierdoor ben ik van mening dat het idee goed is, en de uitwerking ideaal.

Om de SlingGrip te kunnen gebruiken heb je niet veel nodig, het past op alle soorten devices en heeft slechts een vrije plek nodig van 65 x 22 mm nodig. De SlingGrip kan geleverd worden in 8 verschillende kleuren, dus er is er ook vast wel eentje die ook bij jouw past. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, de SlingGrip kost slechts 6.95 en de verzendkosten binnen Nederland zijn 1 euro.  Verzending gebeurd normaal gesproken binnen 24 uur in de Benelux. Bestellen kan natuurlijk via SlingGrip.nl

Een SlingGrip winnen:

Zoals hierboven al aangegeven we hebben een weggeef exemplaar die jij kan winnen? Hoe? Simpel, we hebben hieronder een Rafflecopter give-a-way module staan. Door deze module in te vullen doe je mee. Je kan makkelijk inloggen via Facebook of maak even een account aan door je e-mail en naam in te vullen. Vervolgens krijg je een paar opties, aan hoe meer opties je mee doet hoe meer kans je maakt om te winnen ;-)

a Rafflecopter giveaway

[wp-review]

You May Also Like

4 comments

Anita H. says:

Ik doe mee! Mijn telefoon: Whoop Echo.

De SlingGrip is in prijs verlaagd en kost nu Eur. 6,95.
Nieuw is de TabletGrip, een maatje groter speciaal voor je tablet, iPad of eReader.

Ik heb de prijs in het artikel aangepast :)

De SlingGrip is in prijs verlaagd en kost nu Eur. 5,95. Met gebruik van onze voucher kortingcodes heb je al een SlingGrip voor Eur. 2,95!

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.