Optimale bescherming voor je telefoon

Er zijn tegenwoordig erg veel soorten telefoonhoesjes te krijgen. De meeste hoesjes bieden wel enige bescherming, maar dit is niet voor iedereen voldoende. Iemand die in de bouw werkt of bijvoorbeeld veel sport heeft wellicht betere bescherming nodig voor zijn smartphone dan iemand die de hele dag op kantoor zit. Wie zoekt naar optimale bescherming voor zijn telefoon doet er goed aan te zoeken naar een telefoonhoesje dat zorgt voor 360 graden bescherming. Deze smartphone cases beschermen niet alleen de hoeken, maar ook het scherm, zijkant en achterkant van de telefoon.

Verschillende varianten

Elk smartphone heeft een andere vorm en niet elk hoesje is geschikt voor elke telefoon. Kijk bijvoorbeeld eens bij gmspunt.nl voor Samsung Galaxy Note 10 lite hoesjes. Hier zijn veel verschillende cases voor de Galaxy note 10 lite te vinden die elk een bepaalde mate van bescherming beiden. Telefoons zitten tegenwoordig steeds beter in elkaar, maar ze zijn helaas nog niet onverwoestbaar!

Vorm van protectie

Valt de telefoon vaak? Dan is het verstandig te kiezen voor een heavy duty hoesje, of een flip cover en een extra screen protector. Ook zijn er varianten te verkrijgen die shock-proof zijn. De impact van een val wordt in dit geval opgevangen door het hoesje waardoor de telefoon in de meeste gevallen onbeschadigd blijft. Voor extreme protectie op het allerhoogste niveau zijn er de LifeProof telefoonhoesjes. Deze hoesjes zijn opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden en zijn zelfs waterdicht! Helaas zijn deze hoesjes nog niet voor alle modellen verkrijgbaar. Voor de Galaxy Note lite zijn er bijvoorbeeld nog geen waterdichte modellen beschikbaar. Wel is er voor de Galaxy Note 10 lite een Spigen Rugged Armor variant te verkrijgen, welke uitstekend beschermt tegen schokken, krassen en vuil.

Welke telefoonhoesje is geschikt?

De mate van benodigde bescherming hangt dus af van iemands levensstijl, werk en hobby’s. Wie veel extreme sporten beoefent of een zwaar beroep heeft doet er goed aan een heavy duty case aan te schaffen om de levensduur van zijn smartphone te verlengen. Voor de kantoortijgers onder ons is dergelijke bescherming wellicht onnodig, maar zelfs de voorzichtigste mensen laten hun telefoon wel eens vallen. Reden genoeg dus om op zoek te gaan naar een geschikt telefoonhoesje!

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.