Nintendo komt met twee nieuwe Pokémon spellen

Op 28 november 2014 worden Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire geïntroduceerd voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen. Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn een nieuwe bewerking van Pokémon Ruby enPokémon Sapphire. Die games kwamen in 2003 uit voor de Game Boy Advance en waren ongekend populair bij de fans.  Nu kan een nieuwe generatie Pokémon-fans genieten van het verhaal dat zich afspeelt in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Maak je klaar voor een episch avontuur in een wereld waarin het wemelt van de Pokémon en waarin je tal van nieuwigheden kan ontdekken.

2_pokemon_or_logo_en_1200px_150dpi_rgb 1_pokemon_as_logo_en_1200px_150dpi_rgb

Reis door de Hoenn-regio

Je Hoenn-avontuur begint op het moment dat je Pokémon Professor Birch ontmoet, die het Pokémon-laboratorium in Littleroot Town leidt. Professor Birch helpt spelers om hun reis te beginnen doordat zij van hem hun eerste Pokémon als reisgezel en een Pokédex krijgen. De Pokémon die optreden en hun individuele bijzonderheden verschillen tussen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

De eerste stap om een Champion te worden is om iedere Gym Leader uit te dagen en te verslaan in de Hoenn-regio, inclusief de vader van de hoofdpersoon, Norman, die de leider is van de Petalburg City Gym. Spelers kunnen de Gym Leader van Rustboro City, Roxanne, de Gym Leader van Dewford Town, Brawly, de Gym Leader van Mauville City, Wattson, en de Gym Leader van Lavaridge Town, Flannery, ontmoeten en bevechten.

Nadat acht Gym Leaders zijn verslagen, reizen spelers door naar de Pokémon League om te vechten tegen de Elite Four, inclusief Sidney en Phoebe. Voordat de Elite Four zijn verslagen nemen Trainers het op tegen de Hoenn League Champion, Steven, en zijn Mega Metagross, in de hoop dat zij de nieuwe Pokémon League Champion worden!

Nieuwe megageëvolueerde Pokémon Mega Metagross!

Er is een nieuwe megageëvolueerde Pokémon in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphirenamelijk Pok-Mega Metagross. Metagross is de partner-Pokémon van Pokémon League Champion Steven, wiens intense band hem helpt om te mega-evolueren tot Mega Metagross. Ondanks het feit dat Trainers gedurende hun reis worden geholpen, is Steven het laatste obstakel voor Trainers dat overwonnen moet worden voordat zij de Pokémon League Champion kunnen worden.

Verdiep je banden met Pokémon-Amie en ontmoet Cosplay Pikachu!

Pokémon-Amie werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon X en Pokémon Y en keert terug inPokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Door Pokémon-Amie kunnen Trainers nauwe banden ontwikkelen met hun Pokémon door samen met hen spelletjes te spelen en door hun speciale snacks genaamd Poké Puffs te voeren. Naarmate de Pokémon van een speler aanhaliger worden, zijn ze sneller geneigd om aanvallen in een gevecht uit de weg te gaan en kunnen ze kritische slagen uitdelen en gaan hun prestaties met grote sprongen vooruit.

Spelers krijgen een Pikachu – Cosplay Pikachu – te zien zoals ze nog nooit hebben gezien in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Ontmoet Pikachu Rock Star, Pikachu Belle, Pikachu Pop Star, Pikachu Ph.D., en Pikachu Libre! Naar verluidt hebben ze een verbinding met een soort wedstrijdhal. Spelers kunnen ook activiteiten ondernemen met Cosplay Pikachu in Pokémon-Amie.

You May Also Like

Reageer

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.